5 yaşındaki Edanur Gezer, Küçükçekmece’de bir parkta İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekiplerinin gerçekleştirdiği kazı çalışması sonrasında oluşan su birikintisine düşerek hayatını kaybetmişti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşku ile kutlanıyor 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşku ile kutlanıyor

İFADE VERDİ

Olayla ilgili Küçükçekmece Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında aralarında İBB iştiraki İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas'ın da bulunduğu 4 kişi hakkında gözaltı kararı verilmişti. Soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan Ağaç A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas, bugün avukatı ile birlikte Küçükçekmece Adliyesine gelerek savcılığa teslim olmuştu.

Bilirkişi raporunda asli kusurlu bulunan ve yakalama kararıyla aranan İstanbul Ağaç ve Peyzaj A.Ş. Genel Müdürü Ali Sukas ifade vermek üzere avukatlarıyla birlikte Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi. Savcılık ifadesinin ardından Sukas, adli kotrolle mahkemeye sevk edildi. Ali Sukas sevk edildiği nöbetçi hakimlikçe yurtdışına çıkış yasağı ve imza atma şeklinde adli kontrol şartı uygulayarak serbest bıraktı.