13:51 GÜNDEM

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde tır, çarpıştığı yolcu minibüsünü biçti. Kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi ise yaralandı.

13:47 GÜNDEM

Yerli ve milli savunma sanayisinin neferlerinden Roketsan, Güneydoğu Asya ülkesi Malezya'da düzenlenen Asya Savunma Hizmetleri (Defence Services Asia/DSA) fuarına katıldı. Burada konuşan firma yetkilisi, 'Bölgedeki dost ve müttefik orduların ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik mevcut fırsatları görüşmek ve işbirliklerimizi bir üst noktaya taşımak için DSA fuarına katılımımız çok büyük önem taşıyor.' dedi.

13:46 GÜNDEM

Ankara'da uyuşturucu ticareti yaptığı ve satın aldığı belirlenen 12 kişi gözaltına alındı.

13:44 GÜNDEM

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde polise saldırdıkları nedeniyle gözaltına alınan 12 kişi daha adliyeye sevk edildi.

13:38 GÜNDEM

6 yaşında evlendirilme davasında kararın İstinaf Mahkemesi tarafından bozulmasının ardından sanıklar Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatima Gümüşel’in yargılanmasına başlandı. Duruşma sanık avukatlarının mazeretli şekilde katılmamaları nedeniyle 10 Haziran’a ertelendi.

13:34 GÜNDEM

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, "Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi", "Futbol ve diğer spor müsabakalarında bahis ve şans oyunları düzenlenmesi" kanunlarına muhalefet ile "suç örgütü kurma ve üye olma" suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmesine karar verdi.

13:11 GÜNDEM

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final rövanş maçlarında görev yapacak hakemler açıklandı.

13:06 GÜNDEM

Fenomen Yağmur Taktaş, katıldığı İşte Benim Stilim yarışması ile ün kazandı. Bir süredir yaşadığı ABD'de fenalaşan ve hastaneye kaldırılan Taktaş kurtarılamadı. Taktaş, memleketi Adana'da toprağa verilirken, ölümüyle ilgili tek şüpheli olan Türk asıllı ABD'li ressam sevgilisi A.C.F. hakkında soruşturma başlatıldı. Taktaş Ailesi'nin "Mezarı açılsın" talebi üzerine bugün yeni bir gelişme yaşandı.

13:04 GÜNDEM

Koruma altında olan nilüfer çiçeklerini koparanlar, biyolojik çeşitliliği tahrip etmek ve zarar vermekten dolayı 387 bin 141 TL para cezası ödemek zorunda kalıyor.

13:01 GÜNDEM

İrem Derici, Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk oldu. İlişkilerinin kısa sürmesinden dert yanan İrem Derici'ye Hülya Avşar, "Ben erkek olsam seni bırakır giderim" dedi.