GÜNDEM

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi'nde

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Merkezi'nde Özgür Özel ile bir araya geliyor. 18 yıl aranın ardından gerçekleşen iade-i ziyarette en önemli gündem maddesinin yeni anayasa tartışmaları olması bekleniyor. Peki kritik görüşmede başka hangi konular ele alınacak? İşte son dakika haberinin detayları…

Abone Ol

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e iade-i ziyarette buluyor. Bu ziyaret, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 18 yıl aradan sonra CHP Genel Merkezi'ne yaptığı ilk ziyaret oldu.

Günlerdir beklenen kritik görüşmede, tıpkı 2 Mayıs'ta olduğu AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ile CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan da hazır bulunuyor.

HANGİ KONULAR ELE ALINACAK?

Cumhurbaşkanlığı forsunun da kullanılacağı buluşmada en önemli gündem maddesinin yeni anayasa tartışmaları olması bekleniyor.

Özel'in ise birebir görüşmede Ayhan Bora Kaplan soruşturması, Kobani davası kararları, Hakkâri'deki kayyum ataması ve Sinan Ateş davasının yanı sıra ekonomiye dönük görüş ve önerilerini de Başkan Erdoğan'a sunacağı bildirildi. Heyetler arası herhangi bir toplantı ise planlanmıyor.