Bir dönem büyük ilgiyle izlenen Güneşin Kızları dizisinde hayat verdiği Selin karakteri ile yıldızı parlayan Hande Erçel Sen Çal Kapımı, Bambaşka Biri, gibi birçok projede yer aldı.

030201Hande Erçel

HAKAN SABANCI İLE DOLU DİZGİN AŞK YAŞIYOR

010203Hande Erçel

Son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşk ile gündemde olan Hande Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. 

Güzelliği ve fiziğiyle sıkça adından söz ettiren Hande Erçel,Şimdilerde Barış Arduç ile başrolü paylaşacağı Rüzgara Bırak filmi için okuma provalarına başladı. 

04070809Hande Erçel

SERVETİNE SERVET KATIYOR

Hande Erçel, yer aldığı reklam iş birlikleriyle sık sık adından söz ettiriyor. Kıyafet ve takı markalarıyla anlaşmalar yapan Erçel, servetine servet katmaya devam ediyor. 

İŞ BİRLİKLERİNDEN MİLYONLAR KAZANIYOR

Gazeteci Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, güzeloyuncu bu yılın ilk 6 ayında mayo markasından 10 milyon TL, deodorant reklamından 7 milyon TL, mücevher iş birliğinden ise 20 milyon TL kazandı. Bu süreçte birçok festival ve etkinlikte de boy gösteren Erçel, her birinden 100 ile 150 bin dolar kazandı.

Kastamonu’da Beton Mikseri ile Kamyon Çarpıştı: İki Kişi Yaralandı Kastamonu’da Beton Mikseri ile Kamyon Çarpıştı: İki Kişi Yaralandı

020102010201Hande Erçel

SIK SIK İŞ BİRLİKLERİYLE İLGİLİ PAYLAŞIMLARDA BULUNUYOR

Erçel, 31 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından da sık sık iş birlikleriyle ilgili paylaşımlar yapıyor. Ünlü güzelin paylaştığı mücevherler ışıltına da ışıltı katıyor. 

Editör: UHA HABER MERKEZİ