GÜNDEM

7 gollü muhteşem maçta Galatasaray evinde kazandı

UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasında temsilcimiz Galatasaray ağırladığı Elfsborg’u 4-3 yendi. Sarı-kırmızılı ekibe galibiyeti getiren golleri Mauro Icardi, Isak Petterson (kk), Barış Alper Yılmaz ve Yunus Akgün kaydetti.

Abone Ol

UEFA Avrupa Ligi üçüncü hafta karşılaşmasında Galatasaray ile Elfsborg karı karşıya geldi.

Ali Sami Yen Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Sloven hakem Matej Jug yönetti. VAR koltuğunda da bir başka Sloven Alen Borosak oturdu.

GALATASARAY HATAYA İZİN VERMEDİ

Karşılaşmaya hızlı başlayan Galatasaray 28. dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçti. Gelen golle birlikte baskısını arttıran sarı-kırmızılılar 39. dakikada farkı ikiye çıkardı. Yavaş yavaş oyunun kontrolünü eline alan Galatasaray 44. dakikada bulduğu golle 3-0’ı buldu ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi. İkinci yarıya daha agresif çıkan Elfsborg 52. dakikada gelen golle farkı ikiye indirdi. Gol sonrası baskısını arttıran Elfsborg 65. dakikada skoru 3-2’ye getirse de Galatasaray 83. dakikada bulduğu golle farkı tekrardan ikiye çıkardı. Elfsborg 90+2. dakikada bulduğu golle farkı bire indirmiş olsa da karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve Galatasaray sahadan 4-3 galip ayrıldı.

Galatasaray’a galibiyeti getiren golleri 28. dakikada Mauro Icardi, 39. dakikada Isak Petterson (kk), 44. dakikada Barış Alper Yılmaz ve 83. dakikada Yunus Akgün kaydetti. Elfsborg’un golleri ise 52. dakikada Niklas Hult, 65. dakikada Michael Baidoo ve 90+2. dakikada Johan Larsson'dan geldi.

Galatasaray bu galibiyetle puanını 7’ye yükseltirken, Elfsborg ise 3 puanda kaldı.

Sarı-kırmızılılar bir sonraki karşılaşmasında sahasında Tottenham’ı ağırlarken, Elfsborg da sahasında Braga’yı konuk edecek.