Türkiye yeni tarihler yazmak için sahaya çıkacak. Avrupa 2024 Futbol Şampiyonası'nda çeyrek finaldeki rakibimiz Hollanda... Cumartesi günü saat 22'de başlayacak karşılaşmada milliler yarı final için ter dökecek. Karşılaşma Berlin Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Mücadeleyi Fransız hakem Klamen Türpan yönetecek. Hollanda'yı geçersek rakip İngiltere-İsviçre eşleşmesinin galibi olacak.

YARI FİNAL İÇİN SAHAYA ÇIKACAK

Trabzonspor Camiayı Yasa Boğdu: Mustafa Şamil Ekinci Vefat Etti! Trabzonspor Camiayı Yasa Boğdu: Mustafa Şamil Ekinci Vefat Etti!

A Milli Takım'da kart cezalıları İsmail Yüksek ve Orkun Kökçü, yarınki maçta forma giyemeyecek. Milli takımda cezası sona Eren Kaptan Hakan Çalhanoğlu ve Samet Akaydın ise sahadaki yerini alabilecek. Hollanda'da ise cezalı oyuncu bulunmuyor. Türkiye ile Hollanda daha önce 14 kez karşılaştı. Mücadelelerin 4'ünü Türkiye, 6'sını Hollanda kazandı. 4 karşılaşma da berabere sonuçlandı.

SON HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Milliler, 11 Haziran'dan beri Aşağı Saksonya Eyaleti'nin Barsinghausen Kasabası'nda kamp yapıyor. Yeşil alanları ve kuş sesleriyle sakin bir kasaba futbolculara da iyi bir çalışma ortamı sağlıyor. Hollanda maçının son hazırlıkları için de Ay-Yıldızlılar top başı yaptı.

RUSSO'DAN TAKIMA ÖVGÜ

A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Daniele Russo'da perşembe günü Bersinghausen'de değerlendirmelerde bulundu. Basın mensuplarının sorularına cevap verdi. Saha içinde ve dışında muazzam bir birlikteliğin olduğunu belirtti.

Editör: UHA HABER MERKEZİ