02.10.2024 10:06

ABD'DEN İSRAİL'E 'DESTEK' TELEFONU

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin ile İsrailli mevkidaşı Yoav Gallant, yaptıkları telefon görüşmesinde İran'ın İsrail'e yönelik füze saldırısını değerlendirdi. Açıklamaya göre, İran'ın İsrail'e füze saldırısının ele alındığı görüşmede Austin, ABD'nin, İran karşısında İsrail'e desteğini yineledi.

Son dakika | ABD, İran'ı durduramadı İsrail Fettah füzeleriyle cehennemi yaşadı! İntikam sözleri verildi - 1. Resim

İran'ın saldırılarına karşı "koordine şekilde savunma" yapılması konusunda memnuniyetini ifade eden Austin, ayrıca Tel Aviv yakınlarındaki Yafa kentinde düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybedenler için başsağlığı diledi.

02.10.2024 09:51

HİZBULLAH​'TAN MİSİLLEME SALDIRISI

Hizbullah, İsrail'in kuzeyinde bir askeri kışlaya ve yerleşim birimlerindeki İsrail askerlerine füze saldırıları düzenlediğini duyurdu.

Çin, Türkiye'yi Dünya Ticaret Örgütü'ne şikayet etti! Çin, Türkiye'yi Dünya Ticaret Örgütü'ne şikayet etti!

02.10.2024 08:30

İSRAİL BÜYÜKELÇİLİĞİ YAKININDA PATLAMA

Polisten yapılan açıklamaya göre, Danimarka​'daki İsrail Büyükelçiliği yakınında iki patlama meydana geldi. Danimarka polisi başkent Kopenhag'daki İsrail Büyükelçiliği yakınlarındaki bir bölgede meydana gelen iki patlamayı araştırdıklarını duyurdu, olayda yaralanan olmadığını açıkladı.

02.10.2024 08:10

HİZBULLAH VE İSRAİL GÜÇLERİ İLK KEZ KARŞI KARŞIYA GELDİ

Hizbullah, Lübnan​'ın güneyindeki Nebatiye ilinin Merc Uyun ilçesine bağlı El-Adise kasabasına sızmaya çalışan bir İsrail gücüne karşı koyarak onlarla çatıştığını ve kayıplar verdirerek onları geri çekilmeye zorladığını duyurdu.

Editör: Rüşeydanur UHA