ABD'nin Georgia eyaletinde bir okula silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda çok sayıda ambulans olay yerine gönderilirken ilk belirlemelere göre 4 kişinin öldüğü ve çok sayıda yaralı olduğu öğrenildi.

ABD yerel saatiyle 11.30 civarında, Georgia eyaletinin Winder şehrindeki Apalachee Lisesi’nde silah sesleri duyuldu. Olay üzerine bölgeye hızla intikal eden polis ekipleri, okul çevresinde güvenlik önlemleri alarak giriş ve çıkışları kapattı.

Son dakika | ABD'de lise saldırısı! Ölü ve yaralılar var - 1. Resim

Donald Trump olası suikast girişimini atlattı, Taylor Swift'e öfke kustu: Nefret ediyorum Donald Trump olası suikast girişimini atlattı, Taylor Swift'e öfke kustu: Nefret ediyorum

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ!

Olay yerinden paylaşılan görüntülerde, okul çevresinde çok sayıda polis ve itfaiye aracı ile birlikte en az beş ambulansın beklediği görülürken, bir yaralının helikopterle hastaneye sevk edildiği bildirildi. Saldırıda en az 4 kişinin hayatını kaybettiğini, ve 30 kişinin yaralandığı öğrenildi.

SALDIRGAN YAKALANDI

Spor alanında toplanan öğrenciler, kontrollü bir şekilde ailelerine teslim edilirken, yerel bir hastane yetkilisi CNN’e yaptığı açıklamada, bazı yaralıların hastaneye getirildiğini doğruladı. Aynı zamanda saldırgan polisler tarafından yakalandı. 

Editör: UHA HABER MERKEZİ