Tükenmişlik sendromuna yakalandığını ifade eden ve sette yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman kadroya veda etmişti.

"MÜJDE UZMAN İLE CİDDİ PROBLEM YAŞADIK"

Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısı Faruk Turgut konuk olduğu programda Müjde Uzman'ın diziden ayrışmasıyla ilgili şunları söyledi:

Fırsat Avcılarına Dikkat: Araç Alım-Satımında Tuzaklar Sizi Bekliyor! Fırsat Avcılarına Dikkat: Araç Alım-Satımında Tuzaklar Sizi Bekliyor!

"Müjde Uzman ile ciddi problem yaşadık. 2. sezonun sonunda ayrıldık. 'Tükenmişlik sendromu' yaşıyorum diye bir video çekmişti, artık sete gelmek istemiyordu ama işlerin öyle olmadığını sonradan anladık. Şimdi başka bir diziyle anlaşmış. Sanıyorum eylül, ekim aylarında ekranda bir başka dizide olacak."

MÜJDE UZMAN'DAN SERT CEVAP

Turgut'un açıklamalarının ardından bazı sosyal medya kullanıcıları Uzman'a tepki gösterdi. Bir takipçisi "Kırk yılın başı bir işte başarılı oldun onu da yarım bıraktık. Muhteşem Yüzyıl'daki Meryem Uzerli gibisin o da bir kesere sap olamadı. Sıksaydın dişini 1-2 sezon" deyince Müjde Uzman sinirlendi.

Uzman, "Başarıdan anladığımız, isteklerimiz ve kendimizi var etme şekillerimiz-hepimizinki farklıdır. Şu iğrenç cümlelerinizi de alıp gidin ve kendi hayatınızla meşgul olun lütfen" diyerek sert çıktı.

Editör: UHA HABER MERKEZİ