GÜNDEM

Ahu Tuğba'nın 11 yıl önce yazdığı vasiyeti ortaya çıktı!

Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba'nın tam 11 yıl önce yazdırdığı vasiyeti ortaya çıktı. Ahu Tuğba'nın vasiyeti hakkında yaptığı açıklamada, en büyük korkusunun bir daha kızı Anjelik'i görememek olduğunu belirttiği öğrenildi.

Abone Ol

Ahu Tuğba 69 yaşında vefat etti. Çeşitli sağlık sorunlarıyla mücadele eden Ahu Tuğba'nın, tam 11 yıl önce vasiyetini yazdırdığı ortaya çıktı.

AHU TUĞBA'NIN VASİYETİ ORTAYA ÇIKTI

2013 yılında akciğerindeki rahatsızlık nedeniyle ameliyat olan Ahu Tuğba, noter onayıyla vasiyetini hazırlamıştı. Tuğba o dönem konu hakkında şu açıklamayı yapmıştı:

"Akciğerim alınacaktı. Ameliyata girecektim. Kızıma ameliyat olacağımı söylemedim, 'Bodrum'da evde uyuyorum' dedim. Anestezi yasak olduğu için vasiyetnamemi yazdım. Ameliyata gideceğim gün direkt noteri çağırdım yanıma. Vasiyetimi yazdırdım çünkü anestezi yasak dediler bana. Organlarımı da bağışladım. Ameliyattan sonra yaşayacağım mı, öleceğim mi bilmiyordum. En büyük korkum kızımı bir daha görememekti yani. Ölümden korktuğum yoktu benim. Ben sevk edilirken kızım Bodrum'a geldi. Beni Bodrum'da zannediyordu. Bir oteldeyim dedim. Ben İzmir'den İstanbul'a giderken yolumu İzmir'den Bodrum'a çevirdim. Hayatımda ilk kez kızıma yalan söyledim. Onun bunları hissedip gelmesi bir mucizeydi yani. Yaşıyor olmam ameliyat olmamı engelleyen kızımdı. Doktorum tarafından ameliyata gerek olmadığı söylendi."