1 Eylül'de hayatını kaybeden Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba'nın cenazesi tam 27 gün sonra Türkiye'ye getirilmişti. Son yolculuğuna uğurlanan Ahu Tuğba'nın cenaze törenine katılan Yaşar Alptekin ve Meriç Erkan'ın sarılması törenin önüne geçmişti.

Uzun bir süre konuşulan olayın ardından Meriç Erkan, Esra Ezmeci'nin YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Erkan, Alptekin ile sarılmasıyla alakalı "Ben tövbe ettikten sonra daha hassas davranmaya başladım. Çok heyecanlı bir yapım var. Bunu da yavaşlatmaya çalışsam da bir takım heyecanım devam ediyor. Yaşar abinin beni tövbesi beni çok etkilemişti. Onu yıllar önce cuma namazında görmüştüm. O beni sımsıkı sarmıştı. O gün bugündür gerçek dostluğumuz başladı. Yıllar geçti bir türlü buluşmak nasip olmamıştı. Ben cenazeye geçtim. Yaşar abi bana dokununca gayriihtiyari tuttum ve çevirdim. Yer ve zaman uygun olmayabilir ama heyecanıma yenildim. Bu kadar olayın cenazenin önüne geçmesini istemeyiz. Özür diliyorum. Heyecanıma yenik düştüm" dedi.

Van'da korkunç iddia: ''İçme suyuna siyanür karıştı'' Van'da korkunç iddia: ''İçme suyuna siyanür karıştı''

Meriç Erkan Ahu Tuğba ile arasında hiçbir şey olmadığını söyleyerek "Bu konu net olsun kendisi de rahmetli olmadan önce bak tövbe etmiş söylesin bir şey olmadığını aramızda demiş. Bize de vasiyet bırakmış oldu. Ben zaten söylemiştim kendisi duymamış galiba ama ben yine söyleyeyim bizim aramızda hiçbir şey olmadı. O benim ablamdır. Kendisi ile güzel anılarımız vardır" ifadelerini kullandı.

Editör: UHA HABER MERKEZİ