23 Ekim 2023 tarihinde Gölcük ilçesinde meydana gelen korkunç olayda, Zonguldak'ta ikamet eden Emekli Uzman Çavuş Nevzat Acar, boşanma sürecindeki eşinin Kocaeli'ndeki evine geldi. İddialara göre; Acar, Apartmanın girişinde oğlu Oğuz Can ve kızı Nurseda Acar ile tartışmaya başladı. Anne Züleyha Acar, polise ihbarda bulunmak için daireye çıktı. Tartışmada öfkelenen Nevzat Acar, üzerinde bulundurduğu silahı çıkartarak eve girmesine engel olmaya çalışan oğlu Oğuz Can Acar'ı (26) ve kızı Nurseda Acar'ı vurdu. Olay yerinde Oğuz Can Acar hayatını kaybetti. Nevzat Acar, aynı silahla eşini de vurduktan sonra intihar etti. Ağır yaralanan Nurseda Acar ise hastaneye kaldırıldı.

Altın yükselişe devam ediyor! İşte 20 Eylül 2024 gram altın, çeyrek altın fiyatları Altın yükselişe devam ediyor! İşte 20 Eylül 2024 gram altın, çeyrek altın fiyatları

UZUN SÜREN TEDAVİ SONUÇSUZ KALDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hızla hastaneye kaldırılan Nurseda Acar, 8 ay boyunca süren tedaviye rağmen hayata tutunamadı. Genç kızın cenazesi, memleketi Zonguldak'ta annesi ve ağabeyinin yanına defnedildi. Acar ailesinden geriye kimse kalmadı.

Editör: UHA HABER MERKEZİ