AK Parti yeniden kampa giriyor. Bu kez belediye başkanları ile yol haritası belirlenecek. Kongre öncesi 81 il yönetimi bir araya gelecek.

BELEDİYE BAŞKANLARI KAMPI

AK Parti milletvekilleri kampı sonrası bu kez de belediye başkanları kampına giriyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki Değerlendirme ve İstişare Kampı 1-2 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Adres yine Kızılcahamam olacak.

ERDOĞAN HANGİ MESAJLARI VERECEK?

Şenol Güneş’ten Sert Çıkış! Beraberlik Sonrası Hem Kırgın Hem Kızgın Şenol Güneş’ten Sert Çıkış! Beraberlik Sonrası Hem Kırgın Hem Kızgın

Kampa il, ilçe, belde belediye başkanları, MYK üyeleri ile çok sayıda bakan da katılacak. Kampın ilk günü Cumhurbaşkanı Erdoğan belediye başkanlarına hitap edecek. Erdoğan'ın iç siyasette yaşanan sürece dair de konuşmasında mesajlar vermesi bekleniyor.

BAKANLAR BİLGİ VERECEK

Aynı gün genel başkan yardımcıları Yusuf Ziya Yılmaz ile Çiğdem Karaaslan sunum yapacak. Bakanlar da kendi alanlarıyla ilgili belediye başkanlarını bilgilendirecek. Çevre, enerji, aile ve hazine bakanları söz alacak.

SOKAKTAKİ HAYVANLAR GÜNDEMDE

Kamp boyunca belediyelerdeki sorunlar, vatandaşın talep ve şikayetleri istişare edilecek. Sokakta yaşayan sahipsiz hayvanlar ile ilgili düzenleme değerlendirilecek. Belediye başkanlarının sorunlara ilişkin çözüm önerileri ele alınacak.

YENİ YOL HARİTASI BELİRLENECEK

Kampın son gününde AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in moderatörlüğünde son oturum yapılacak. Genel başkan yardımcıları Erkan Kandemir, Hamza Dağ ve Ali İhsan Yavuz yeni döneme ilişkin yol haritasını belediye başkanları ile değerlendirecek.

Editör: UHA HABER MERKEZİ