Yerel seçimlerde 23 bin oy farkı ile AK Parti'den CHP'ye geçen Adıyaman'da istifa haberleri peş peşe geldi. AK Parti İl Başkanlığı'nda görevli üç kişi istifa ettiklerini duyurdu.

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran istifasını açıkladığı metinde; "Seçim sonuçlarını isteğimizi neticeyi alamadık. Halkımızın takdiri her şeyin üstündedir" ifadelerini kullandı. Besni İlçe Başkanı Murat Güner ve Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya'nın da görevden ayrıldığı öğrenildi.

"HALKIMIZIN TAKDİRİ HER ŞEYİN ÜSTÜNDEDİR"

Ziya Başaran istifa metninde şu ifadeleri kullandı:

6 Şubat asrın felaketinde en çok yıkımın yaşadığı illerin başında olan Adıyaman'ımızda o günün şartlarında teşkilatımızdan 29 arkadaşımızı, sandık başkanlarımızın yüzde 20'sini kaybettik. Kaybettiğimiz teşkilat mensuplarımız dışında tüm teşkilatımızın derin bir deprem tramvası içerisinde Merkez İlçe Başkanlığı görevi şahsıma tevdi edildi. Bu süre zarfında yeniden Teşkilatlarımızı organize ederek, eksiklerimizi tamamladık. Akabinde Türkiye Cumhuriyetimizin en önemli ve en kritik seçimi olan 14 ve 28 Mayıs seçim kampanyalarını yürüttük. Hamd olsun Adıyamanlı hemşehrilerimiz istikrarı bozmadan Cumhurbaşkanımıza ve partimize yeniden bir daha teveccüh gösterdiler. Akabinde 31 Mart mahalli idari secimlerinde fedakar ve cefakar teşkilatı mensuplarımızın emek yoğun bir gayret gösterdiler. Seçim sonuçlarını isteğimizi neticeyi alamadık. Halkımızın takdiri her şeyin üstündedir.


AK Parti'de 3 istifa!

Ankara’da trafikte makas atan sürücünün pişkin tavırları 'pes' dedirtti Ankara’da trafikte makas atan sürücünün pişkin tavırları 'pes' dedirtti

"DURMAK YOK YOLA DEVAM DİYORUZ"

Bu minvalde bizler mazlum ve mağdurların gür sesi, ümmetin lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın yol ve dava arkadaşları olarak yaklaşık 2 yıldır yürüttüğüm AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı olarak bugün itibariyle AK Parti Genel Merkezimizden affımı isteyerek istifa etmiş bulunmaktayım. Bir AK Parti neferi olarak sandık başkanlığından başladığım siyasi yaşamımda son olarak Merkez ilce Başkanlığı gibi önemli bir görevi 2 yıla yakın üstlenerek şeref buldum. Görev sürem boyunca çalışma imkanı bulduğum 661 sandık başkanıma, 220 kat sorumluma, 50 okul sorumlularımıza, 33 mahalle Başkanımıza, 138 köy başkanlarımıza, Belde Başkanlarımıza, Merkez ilce Yönetim kurulu üyelerimize, geçmişten bu güne Milletvekillerimize, geçmişimizden bu güne belediye başkanlarımıza, İl Başkanımıza, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlarımıza, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelerimize, Genel Merkez yetkililerine ve tabi ki AK Parti davamızın lideri Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ayrı ayrı teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Durmak yok yola devam diyoruz. Kalın sağlıcakla. Allah'a emanet olunuz.

Editör: UHA HABER MERKEZİ