GÜNDEM

Akıma o da uydu! Cem Yılmaz'dan Yusuf Dikeç pozu

Yusuf Dikeç'le Şevval İlayda Tarhan Paris 2024'te 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde gümüş madalya kazanmış, Yusuf Dikeç'in müsabaka sırasında elleri cebinde rahat duruşu dünyada gündem olmuştu. Dünyaca ünlü yıldızların dahi paylaştığı Yusuf Dikeç'i o efsane pozuna karşı, ünlü komedyen ve senarist Cem Yılmaz da kayıtsız kalamadı.

Abone Ol

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım kategorisinde ülkemizi temsil eden Yusuf Dikeç-Şevval İlayda Tarhan ikilisi, Türk spor tarihine adlarını altın harflerle yazdırmış ve ülkemize bu alandaki ilk madalyasını kazandırmıştı. Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Yusuf Dikeç'in Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları sırasında ekipman kullanmaması ve bu anlarda elleri cebinde rahat duruşu dünya çapında gündem oldu.

Tom Hardy'den Elon Musk'a dünyaca ünlü isimlerin paylaştıkları Yusuf Dikeç'in bu efsaneleşen pozuna, Nurgül Yeşilçay'dan sonra Cem Yılmaz'dan da özel bir paylaşım geldi.

İşte Cem Yılmaz'ın Yusuf Dikeç pozu!

Tom Hardy paylaşımında, "Bu yıl yarışan sporcuları tebrik ediyorum. Şimdiye kadar izlediğimiz inanılmaz anlar oldu. Tam anlamıyla efsaneler." ifadesini kullanmıştı.