GÜNDEM

Aksaray'da feci kaza! Otobüs şarampole devrildi: 6 ölü 25 yaralı belirlendi!

Balıkesir Bandırma’dan Kapadokya’ya gezi için çıkan otobüs Aksaray-Ankara karayolunun yaklaşık 40. km’sinde yoldan çıkarak şarampole devrildi. İlk belirlemelere göre 6 kişinin hayatının kaybettiği 25 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.

Abone Ol

Feci kaza Aksaray​'da meydana geldi. Balıkesir​ Bandırma’dan Kapadokya’ya gezi için çıkan Nurhan Hazer idaresindeki yolcu otobüsü sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Aksaray-Ankara karayolu Acıpınar mevkiinde şarampole devrildi. İlk belirlemelere göre 7 kişinin hayatının kaybettiği 29 kişinin ise yaralandığı öğrenildi.

İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda, polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralılar Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ve özel hastanelere sevk edildi. Yaralıların bazılarının durumunun ağır olduğu bildirilirken, hayatını kaybedenlerin kimlik tespit çalışmaları devam ediyor.


VALİ KAZA YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Feci kaza sonrası Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olay yerinde açıklama yapan Kumbuzoğlu otobüste 41 yolcu, 1 rehber, 2 şoför bulunduğunu belirterek 6 kişinin öldüğünü, 25 kişinin ise yaralandığını ifade etti.

Kazanın ardından Ankara-Aksaray yolu belirli bir süre trafiğe kapatılırken yolun tekrar trafiğe açılması için ekiplerin çalışmaları sürdürüyor.