GÜNDEM

Ameliyatın izlerini siliyor... Burcu Kara ailesiyle yurt dışına çıktı

Burcu Kara, geçtiğimiz haftalarda beyninden operasyon geçirdi. Ameliyatın izlerini silmek isteyen ünlü oyuncu Burcu Kara, ailesiyle birlikte yurt dışına tatile gitti.

Abone Ol

Son olarak Kanal D'de ekrana getirilen Arka Sokaklar dizisinde rol almış olan 44 yaşındaki güzel oyuncu Burcu Kara, hastane odasında çektirdiği fotoğrafları yayımlayarak "Uzun zamandır kafamda benimle yaşayan bir arkadaştan kurtuldum. "Son bir yılda çok büyümeye ve bizi düşündürmeye başlamıştı. Alınmasına karar verildi ama riskleri vardı. Bayağı araştırdık, konuştuk, görüştük hocalarla. Sonra üşenmedik Ankara'ya geldik ve Hakan hocayı bulduk. Tavır hayatta her şeydir benim için. Bir lafı yüzünden, doğumuma iki gün kala doktorunu değiştirmiş insanım ben. Şu anda da iyi ki böyle bir karar vermişim. Konuştuğumuz tüm riskleri atlattık beraber" demişti.

Burcu Kara, durumunun iyi olduğunu açıklasa da geçirdiği operasyonun izlerini silmek için ailesiyle birlikte soluğu İtalya'da aldı.

Eşi Fırat Parlak, çocukları Ali ve Can ile birlikte İtalya'nın sokaklarında dolaşan Burcu Kara, aile fotoğraflarını da sosyal medya hesabından yayımladı.

Burcu Kara, Bologna sokaklarında çektirdiği fotoğrafları "Nihayet yıllardır gelmek istediğim bir yerdeyim. Üç kere planlayıp, iki keresinde uçak biletlerimizin yandığı rota için bu sefer şeytanın bacağını kırdık" notuyla yayımladı.