GÜNDEM

Ankara'da doğal gaz patlaması: Bir kişi hayatını kaybetti

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki bir binada doğal gaz patlaması meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre bir kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

Loading...

Abone Ol

Ankara'nın Çankaya ilçesinde Kanada Büyükelçiliği binasına yaklaşık 100 metre uzaklıkta şiddetli bir patlama sesi duyuldu.

Aziziye Mahallesi Bürümcük Sokak'taki 5 katlı apartmanın giriş katındaki dairede saat 14.30 sıralarında patlama meydana geldi. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İtfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından kontrol altına alınan yangın söndürüldü. Evde inceleme yapan ekipler, Kemal Altuğ'un (37) hayatını kaybettiğini belirledi.

"KUVVETLİ BİR PATLAMA SESİ DUYDUK"

Mahalle sakinlerinden Tuncay Aydın, gazetecilere, iş yerinde oturduğu sırada kuvvetli bir patlama sesi duyduğunu ve çevredeki bazı evlerin camlarının kırıldığını söyledi.

PATLAMADA DOĞAL GAZ ŞÜPHESİ

Öte yandan patlamanın nedeni henüz bilinmezken ekipler doğal gaz patlamasının üzerinde duruyor. Bölgede geniş güvenlik önlemi alan ekiplerin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor.