Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen feci kazada; Ramazan ve Emine Acar çiftine ulaşamayan yakınları hemen durumu ekiplere bildirdi.

Trenin çarptığı kadın hayatını kaybetti Trenin çarptığı kadın hayatını kaybetti

İhbar üzerine arama çalışması başlatan ekipler, Ramazan Acar'ın kullandığı hafif ticari aracı Gebece-Mahrumçalı yolu üzerinde eski değirmen mevkiinde uçuruma yuvarlanmış halde buldu.

100 metrelik sarp kayalıklara düşen araca ulaşabilmek için büyük bir mücadele veren ekipler, araca güçlükle ulaştı. Yapılan kontrollerde araç sürücüsü Ramazan Acar ve eşi Emine Acar'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Antalya'da kahreden olay! Karı-koca uçurumdan aşağıya uçtu - 1. Resim

EKİPLER ARACA GÜÇLÜKLE ULAŞTI

Aracın uçtuğu yerin sarp kayalık olması nedeniyle aracın bulunduğu yere güçlükle ulaşan itfaiye, jandarma ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardından hazırlanan düzenekle yaşlı çiftin cansız bedenleri kayalıklardan yola çıkarıldı.

Antalya'da kahreden olay! Karı-koca uçurumdan aşağıya uçtu - 2. Resim

HER YIL AYNI NOKTADA ÇOK SAYIDA KAZA OLUYOR

Bu yoldan köylülerinin yaylalara, Mahrumçalı Mahallesi'ne gittiklerini belirten Gebece Muhtarı Hasan Topaca, "Bu yolda her yıl 3-5 tane ölümlü kaza yaşanmakta. Bugün de 2 büyüğümüzü kaybettik. Bu kazalar son bulsun, başka canlar yanmasın istiyoruz. Acilen bu yolun uçurum tarafına korkuluk yapılmalıdır" diye konuştu.

Editör: UHA HABER MERKEZİ