Korkunç kaza Deniz Yolu Caddesi üzerinde meydana geldi. Tayfun Koç'un kullandığı otomobil cadde üzerinde seyir halindeyken bir anda kontrolden çıktı. Otomobil önce kaldırıma, sonrada 100 metre sürüklendikten sonra orta refüjdeki ağaca çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobil hurda yığınına döndü.

SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Icardi'den Galatasaray'a Derbi Öncesi İyi Haber: Tedavi Bitti, Sahaya Dönüyor! Icardi'den Galatasaray'a Derbi Öncesi İyi Haber: Tedavi Bitti, Sahaya Dönüyor!

Kazanın ardından ortalık savaş alanına döndü. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbarın ardından bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri otomobildi sıkışan sürücü Tayfun Koç, eşi Hatice Koç'u sıkıytıkları yerden güçlükle çıkardı. Sağlık ekiplerini yaptığı kontrolde Koç çiftinin hayatlarını kaybettiğini belirledi. Yaralı olarak kızları Zehra Koç ile oğulları Abi Ziyan Koç'u hastaneye kaldırıldı. Zehra Koç tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Oğullarının durumunun ise kritik olduğu bildirildi.

Editör: UHA HABER MERKEZİ