Akdeniz temsilcisi Antalyaspor​, sezon başında takımın başına getirdiği Brezilyalı teknik direktör Alex de Souza​ ile büyük bir ses getirmişti.

Antalyaspor ile istediği gibi başlayamayan Alex, önce hazırlık kampında oynadığı maçlardan galibiyet çıkartamamıştı. Daha sonra ise Trendyol Süper Lig​'de istediği sonuçları alamayarak olumsuz yorumların odağı haline geldi.

TAKIMIN BAŞINA EMRE BELÖZOĞLU İDDİASI

Akdeniz ekibi Alex ile yolları ayırmasından sonra takımın başına Emre Belözoğlu'nu getirmeyi istediği iddia edildi.

Ryan Kent gerçeği ortaya çıktı! Fenerbahçe tesislerinde dayak atıldı Ryan Kent gerçeği ortaya çıktı! Fenerbahçe tesislerinde dayak atıldı

Emre Belözoğlu kimdir, nereli, kaç yaşında? Emre Belözoğlu hangi takımlarda  forma giydi? Emre Belözoğlu evli mi, çocuğu var mı? - Son Dakika Yaşam  Haberleri | Cumhuriyet


GALATASARAY​ MAÇI KIRILMA NOKTASI OLDU

Galatasaray karşısında alınan mağlubiyetin ardından takımın sahada çok silik bir görüntü vermesinden rahatsız olan Antalyaspor yönetimi Alex de Souza ile yollarını ayırma kararı aldı. Alex de Souza'nın yerine ilk ve en ciddi aday olarak Emre Belözoğlu ile görüşen Akdeniz ekibi tecrübeli isimden olumlu yanıt aldı.

ANTALYASPOR KARNESİ

Brezilyalı teknik direktör Alex de Souza, Akdeniz ekibi Antalyaspor'un başında Trendyol Süper Lig'de 9 maça çıkarken 2 galibiyet 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak toplam 8 puan toplayarak ligde 16. sırada yer alabildi.

Antalyaspor'da Alex De Souza Resmi Sözleşmeyi İmzaladı - AYYILDIZ TOROS  GAZETESİ - Bölgenin En Büyük İnternet Gazetesi

4 AYDIR BOŞTA

Ankaragücü'nü çalıştırdıktan sonra inzivaya çekilen ve 3 Temumuz 2024 tarihinden bu yana takım çalıştırmayan Emre Belözoğlu'nun, Antalyaspor ile iki yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Emre Belözoğlu kariyerinde Fenerbahçe, Başakşehir ve son olarak Ankaragücü'nü çalıştırmıştı.

Emre Belözoğlu ilk maç klasiğini bozmadı- Son Dakika Spor Haberleri |  NTVSpor

Editör: EMİNE UHA