AÖF sınav giriş belgesi sorgulama işlemleri yeni günde de devam ediyor. Aralık ayının ikinci haftası düzenlenecek olan vize sınavları öncesinde AÖF sınav yerleri adayların erişimine açılacak. Söz konusu sınav esnasında yanlarında bulundurması zorunlu olan AÖF sınav giriş belgesi ne zaman açıklanacak? İşte son durum.

AÖF ARA SINAV GİRİŞ BELGESİ AÇIKLANDI MI?

Anadolu Üniversitesi akademik takvimine göre AÖF güz dönemi vize sınavları 9-10 Aralık tarihinde düzenlenecek. AÖF her öğrenci için ayrı sınav giriş belgesi düzenleyecek.

Henüz Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi sınav yerleri belli olmadı. Sınav giriş belgelerinin en geç bu hafta cuma gününe kadar açıklanması bekleniyor.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA EKRANI

Anadolu Üniversitesi sınav giriş belgelerini Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden paylaşıyor. Adaylar öğrenci hesabı veya e-Devlet seçeneğiyle sınav giriş belgelerini görüntüleyebilecek.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ RENKLİ OLMAK ZORUNDA MI?

2024 KPSS DHBT sınavında 40 soru için 60 dakika süre verilecek 2024 KPSS DHBT sınavında 40 soru için 60 dakika süre verilecek

Anadolu Üniversitesi sınav giriş belgeleri renkli veya renksiz olabiliyor. Adaylar sınav giriş belgesi açıklandıktan sonra sınav giriş belgelerinin çıktısını alacak. Sınav günü adayların mutlaka yanlarında sınav giriş belgesi olması zorunludur. Sınav giriş belgesi üzerinde fotoğraf bulunmalıdır.

AÖF SINAV BELGESİ ÜZERİNDE NELER VAR?

Öğrencinin sınava gireceği okulun adı, açık adresi, salon ve sıra numarası bilgisi ile beraber adayın fotoğrafı yer alıyor. Adayın fotoğrafının sınav giriş belgesi üzerinde olması gerekmektedir. Ayrıca adayların sınav günü uyması gereken kurallar sınav giriş belgesi üzerinde yer alır.

Editör: UHA HABER MERKEZİ