AÖF sonuçları sorgulama işlemleri yeni günde de devam ediyor. İşlemler öğrenci numarası, şifresi veya e-Devlet giriş seçeneğiyle birlikte yapılabilecek. Bilindiği üzere; güz dönemi ara sınav sonuçları not ortalamasına %30 etki edecek şekilde değerlendirme kapsamına girecek. Peki; AÖF sınav sonuçları açıklandı mı; vize sınavı sonuçları belli oldu mu? 2023 AÖF sonuçları hızlı sorgula!

AÖF SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI!

Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi güz dönemi ara sınav sonuçları açıklandıktan sonra adaylar, aosogrenci.anadolu.edu.tr adresine giderek Açıköğretim Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden sırasıyla “Devam Et” ardından ise “e-Devlet ile Giriş Seçeneği” veya Anadolu Üniversitesi Hesabı ile Giriş Seçeneği” alternatiflerinden birisini seçerek AÖF sonuç sorgulama ekranına yönelecek.

2024 KPSS DHBT sınavında 40 soru için 60 dakika süre verilecek 2024 KPSS DHBT sınavında 40 soru için 60 dakika süre verilecek

Açıköğretim şifresini unutan adaylar T.C kimlik numarası ile birlikte “Şifremi unuttum” seçeneğini işaretleyerek kısa süre içerisinde yeni şifre alabilir ve sonuç ekranına giriş yapabilir.

AÇIKÖĞRETİM ARA SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

9-10 Aralık tarihinde düzenlenen sınavların değerlendirme işlemleri başladı. Yüz yüze olarak okul ortamında yapılan sınavların sonuçları henüz erişime açılmadı.

Sınav sonuçları değerlendirme işlemleri sona erdikten sonra paylaşılacak. Sınavların yüz yüze yapılması ve daha önce açıklanan sonuçlar dikkate alındığında AÖF güz dönemi ara sınav sonuçlarının en geç 25 Aralık Pazartesi gününe kadar açıklanması bekleniyor.

AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL DEĞERLENDİRİLİR?

AÖF sınavlarında 4 yanlış cevap 1 doğru yanıtı götürmektedir. Buna göre vize sınav puanı hesaplanırken 4 yanlış cevap puan hesaplamasında 1 doğru yanıtı saf dışı bırakacak.

Sınavlar 100 tam puan üzerinden değerlendirilir ve vize sınavlarında herhangi bir alt sınır bulunmamaktadır. Adayların vize ve final sınavı ortalamalarının en düşük 35 puan ve üzeri olması gerekmektedir.

Vize sınav notu dönem sonu ortalamasına %30 etki ederken final sınavı ise %70 etki etmektedir.

Editör: UHA HABER MERKEZİ