GÜNDEM

Arkadaşını boğarak öldürdü!

Esenyurt'ta boş arazide buluşan 4 çocuk iddiaya göre uçucu madde kullandılar. Bir süre sonra 14 ve 15 yaşlarındaki iki çocuk kavga etmeye başladı. Kavga esnasında 15 yaşındaki çocuk, 14 yaşındaki arkadaşı Yiğit Hamza Yüksel'i boğarak öldürdü.

Abone Ol

Korkunç cinayet Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında Yiğit Hamza Yüksel'in de olduğu 4 arkadaş yaşadıkları mahallede boş bir arazide buluştu.

MADDE ETKİSİYLE TARTIŞMA BAŞLADI

Boş arazide sohbet eden arkadaş grubu biraz zaman geçirdikten sonra iddiaya göre uçucu madde kullandı. Madde etkisinde kalan gençlerden Yiğit Hamza ve arkadaşı bir süre sonra bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı

ARKADAŞLAR ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Tartışma kavgaya dönüştü ve 15 yaşındaki çocuk, arkadaşı olan 14 yaşındaki Yiğit Hamza Yüksel'in boğazına sarıldı. Uzun bir süre boğazı sıkılan talihsiz çocuk yere yığıldı. Çocuklar Yiğit Hamza'yı yerde hareketsiz halde gördükten sonra kaçtılar.

TALİHSİZ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Çevredeki vatandaşların ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Hastaneye kaldırılan Yiğit Hamza tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Acılı annenin feryadı da kameralara yansıdı

OLAYDAN SONRA TESLİM OLDU

Olaydan 1 saat sonra hastaneye gelen 15 yaşındaki çocuk polise teslim oldu. Cinayeti itiraf etti.