İkimizin Yerine, Yol Arkadaşım, Benim Tatlı Yalanım, Yetiş Zeynep ve Jet Sosyete gibi birçok projede yer alan Aslı Bekiroğlu, başarılı oyunculuğuyla ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. 

3Aslı Bekiroğlu'nun Erkek Tiplemesi

"BARZO, DAĞ AYISI ADAMLARDAN HOŞLANIRIM"

2Aslı Bekiroğlu'nun Erkek Tiplemesi

Bekiroğlu, geçtiğimiz günlerde Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi Melis İşiten'in YouTube programına konuk olmuştu. Aşk hayatında bir türlü mutluluğu bulamayan güzel oyuncu, Barzo, dağ ayısı adamlardan hoşlanırım. Bir adam ‘sus otur’ dediğinde seni oturtabiliyorsa o seksi oluyor" açıklamasında bulunmuştu. 

ERKEK SEÇİMİNE VERDİĞİ YANIT SORULDU

5Aslı Bekiroğlu'nun Erkek Tiplemesi

'Veda Partisi' adlı filminin başrol oyuncularından Aslı Bekiroğlu, Kanyon'da gerçekleşen basın toplantısına katıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bekiroğl'na erkek seçimiyle ilgili verdiği yanıt soruldu. 

"YİNE HER ZAMAN Kİ GİBİ YANLIŞ ANLAŞILDIM"

Melis İşiten'in programında "Barzo, dağ ayısı olacak" diyen ve bu sözleriyle magazin gündemine oturan Bekiroğlu, bu yüzden çok linç edildiğinden yakındı. 28 yaşındaki oyuncu; Barzo ve dağ ayısından kastım, o komik 20 dakikalık bir video. Bir kısmı kesilince böyle duruyor ama benim kastettiğim şey; süslü süslü erkektense daha erkek erkek, adam gibi erkeği kastetmiştim. Yani akşam 8.00’de şurada ol yerine, akşam 8.00’de şurada ol seni alacağım diyen erkekten bahsetmiştim ama yine her zamanki gibi yanlış anlaşıldım" şeklinde konuştu.

1Aslı Bekiroğlu'nun Erkek Tiplemesi

PLAJDA GÖRÜNTÜLENMEKTEN ÇEKİNMİYOR

Ankara’da trafikte makas atan sürücünün pişkin tavırları 'pes' dedirtti Ankara’da trafikte makas atan sürücünün pişkin tavırları 'pes' dedirtti

Bayramda tatile çıkacağını açıklayan oyuncu, plajda görüntülenmekten çekinmediğini ifade etti: "35 kiloyken de çektiler, 50 kiloyken de çektiler. Plajda gazetecilere yakalanma gibi dertlerim yok." dedi.

Editör: UHA HABER MERKEZİ