Filmin senaryosu Ali Hakan Kaya ve Sinem Doğangönül tarafından kaleme alındı. Yönetmen koltuğunda ise H. Sinan Güngör, Halil Öztürk ve İbrahim Turalı yer alıyor. "Mustafa"nın seslendirme kadrosunda Altan Erkekli, Yaprak Onat, Elif Gizem Aykul, Filiz Yiğitbaşı, Bülent Çiftçi, Emre Başer ve Tuna Çepa gibi usta isimler bulunuyor.

ABD'den teröristbaşı Fetullah Gülen'in ölümü sonrası ilk açıklama ABD'den teröristbaşı Fetullah Gülen'in ölümü sonrası ilk açıklama

DÖRT FİLMDEN OLUŞACAK SERİNİN İLK FİLMİ

"Mustafa", Atatürk'ün yaşamını anlatan animasyon serisinin ilk halkası olarak izleyici karşısına çıkacak. Serinin ikinci filmi "Mustafa Kemal", 23 Ekim 2026’da vizyona girerek Atatürk'ün gençlik yıllarını ele alacak. Üçüncü film "Mustafa Kemal Atatürk" ise 3 Kasım 2028'de yetişkinlik dönemini konu alacak. Dördüncü ve son film "Gazi Mustafa Kemal Atatürk", 1 Kasım 2030'da izleyicilerle buluşacak.

25 EKİM'DE SİNEMALARDA OLACAK

"Mustafa" filminin yayınlanan fragmanı, kısa sürede büyük ilgi çekti ve izleyiciler arasında heyecan uyandırdı. Hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap eden film, animasyon türünde olmasıyla da dikkat çekiyor. Atatürk’ün ilham veren çocukluk öyküsü, 25 Ekim’den itibaren sinema salonlarında izleyiciyle buluşacak.

Editör: UHA HABER MERKEZİ