Bahçelievler Devlet Hastanesi’ne acil bölümden giren kişiler silahlı saldırı düzenledi. İlk belirlemelere göre olay yerinde 5 kişi yaralandı. Hastanenin binasına ve ambulansa da kurşunlar isabet etti. Bölgeye özel harekat polisleri sevk edildi, incelemeler sürüyor.

Saldırganların kurşunlarıyla ilk belirlemelere göre hastane jandarması, hastane polisi, güvenlik görevlisi ve hastanede bulunan vatandaşlar vuruldu. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde hastanede yapıldı. 

Son dakika | Bahçelievler Devlet Hastanesi'ne gece yarısı silahlı saldırı: Çok sayıda yaralı var - 1. Resim

HASTANENİN ACİL BÖLÜMÜNDEN KURŞUN YAĞDIRDILAR

Gece saatler 02.30'u gösterdiğinde kimliği belirsiz bir grup otomobille geldikleri hastanenin acil bölümünde ateş açtı ve ortadan kayboldu. İhbar sonrası olay yerine, çok sayıda polis özel harekat, asayiş şube ekipleri ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

Narin'in ölüm tarihi ve nedeni belli oldu! Adli Tıp kan donduran raporu tamamladı Narin'in ölüm tarihi ve nedeni belli oldu! Adli Tıp kan donduran raporu tamamladı

Son dakika | Bahçelievler Devlet Hastanesi'ne gece yarısı silahlı saldırı: Çok sayıda yaralı var - 2. Resim

GÖZALTILAR VAR

Saldırıyı kimlerin ne amaçla düzenlediği henüz bilinmiyor. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sürüyor. Polis ekipleri çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Son dakika | Bahçelievler Devlet Hastanesi'ne gece yarısı silahlı saldırı: Çok sayıda yaralı var - 3. Resim

Editör: UHA HABER MERKEZİ