Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşayan Mehmet Şahbaz’ın "Gece" adını verdiği tekir cinsi kedisi, geçtiğimiz hafta kayboldu. Günlerce kedisini arayan Mehmet Şahbaz, tüm çabalarına rağmen kediyi bulamayınca sosyal medyada kedisinin fotoğrafını paylaşıp, bulan kişiye 60 bin TL ödül vereceğini duyurdu.

Bu paylaşımın ardından birçok ihbar geldi, ancak hiçbiri kayıp kedi 'Gece' ile ilgili değildi. Son olarak ilçeye bağlı Pazar Mahallesi'nde, bedensel engelli Ahmet Alişan isimli bir vatandaş, evinin bahçesinde balık pişirirken yanına bir kedi geldi. Kediyi yakından inceleyen Alişan, bunun aranan Gece olduğunu fark etti ve kediyi muhafaza altına alarak sahibine haber verdi.

Balık pişirirken zengin oldu! Binlerce TL'lik ödül yürüye yürüye geldi - 1. Resim

KEDİYİ SAĞ SALİM SAHİBİNE TESLİM ETTİ

Veteriner kliniğinde kontrolleri yapılan Gece, sağ salim sahibine teslim edildi. Mehmet Şahbaz, söz verdiği gibi 60 bin TL’lik ödülü Ahmet Alişan’a verdi ve “Kedimiz bir haftadır kayıptı, bulmak bu arkadaşımıza nasip oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Balık pişirirken zengin oldu! Binlerce TL'lik ödül yürüye yürüye geldi - 2. Resim

Google'dan İsrail karşıtı çalışanlarına baskı! Google'dan İsrail karşıtı çalışanlarına baskı!

"PARAYA İHTİYACIM VARDI, İYİ OLDU"

Ahmet Alişan ise “Bahçede balık pişiriyordum, kedi kokuyu almış olacak ki yanıma geldi. Ben de sahibine haber verdim. Paraya ihtiyacım vardı, iyi oldu” ifadelerini kullandı.

Editör: Rüşeydanur UHA