Uzun yıllardır MS hastalığı ile mücadele eden ünlü şarkıcı Safiye Soyman'ın oğlu Harun Akaröz 47 yaşında kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Safiye Soyman, Harun Akaröz'ün cenazesini gözyaşları içerisinde toprağa verdi.

Sosyal medya hesabından Dünya Güzellerim programında yayınlanan bir videoyu yabancı şarkı ekleyerek paylaşan Banu Alkan, Kylie Jenner ve Jennifer Lopez gibi isimleri etkiledi. Alkan, paylaşımında "Safiye'm başın sağ olsun canım. Acıların en büyüğü. Nur için uyusun, Allah'ım sabır versin" notunu yazdı. Müzik ve etiket eklemesi nedeniyle eleştirilen Banu Alkan, paylaşımı sildi ve suçu asistanına attı.

BANU ALKAN'IN TEPKİ ÇEKEN TAZİYE MESAJINA SAFİYE SOYMAN'DAN CEVAP

Sertab Erener’den İptal Edilen İzmir Konseri Hakkında Açıklama: Organizasyon Şirketini Suçladı Sertab Erener’den İptal Edilen İzmir Konseri Hakkında Açıklama: Organizasyon Şirketini Suçladı

Bu konuda Günaydın'a konuşan Safiye Soyman ise şunları söyledi:

"Program arkadaşlarımdan da Bülent (Ersoy) Hanım defalarca aradı. Seray Sever cenazeye geldi. Banu Alkan ise mesaj attı. Onun sosyal medyadaki paylaşımını yadırgamışlar galiba. Düşünememiştir böyle tepki alacağını."

Editör: UHA HABER MERKEZİ