50 yılın en yüksek kakao fiyatı! Kakao kıtlığı krizi dengelendi 50 yılın en yüksek kakao fiyatı! Kakao kıtlığı krizi dengelendi

Hindistan'daki bir bebek hırsızlığı güvenlik kameralarına yansıdı. Bihar eyaletindeki bir hastanenin yeni doğan bakım ünitesine giren bir kişi, erkek bir bebeğin beşiğine yaklaşıp, kucağına alıp hızla odadan çıktı. Hastane personeli ve diğer hastaların ruhu duymazken, bebek hırsızı hastaneden uzaklaştı.

BEBEĞİ ALIP KAÇTI

Bebeğin ailesi, kontrol için geldiğinde ise büyük bir şok yaşıyor. Hastanenin güvenlik kameraları incelendiğinde, kırmızı giyimli, kimliği tespit edilemeyen bir kişinin hastaneye giriş yapıp, bebeği alıp götürdüğü görüldü. 

''ÇOCUĞUMU DERHAL GERİ VERMELİLER''

Olayın ortaya çıkmasının ardından hastane çalışanları ve hasta yakınlarının ifadesine başvuruldu. Bebeğin babası ise ''Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bu açıkça hastanedeki bir güvenlik ihlali. Çocuğumu derhal geri vermeliler" açıklamasında bulundu.

Bebek hırsızlığı skandalı: Kameraları yok saydı, herkesin gözü önünde böyle çaldı - 2. Resim

GÜVENLİK BİRİMLERİ ALARMA GEÇİRİLDİ

Yerel yetkililer, bebeğin bir an önce bulunması ve ailesine kavuşturulması için tüm imkanları seferber ettiklerini açıkladı. Bölgedeki tüm güvenlik birimleri alarma geçirildi. Şüpheli kişinin eşkali çıkarılarak, kamuoyuyla paylaşıldı.

Editör: Rüşeydanur UHA