Deniz Akkaya, kızı Ayşe'nin kendisini darp ettiğini belirterek polis ekiplerini çağırmıştı. Efe Önbilgin ile Deniz Akkaya'nın kızı devlet korumasına alınırken, Efe Önbilgin ise velayet davası açtı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara devam eden Deniz Akkaya ev hapsi cezasına çarptırılmıştı. Deniz Akkaya son paylaşımıyla yine kafaları karıştırdı. 

Jandarma Asayiş Vakfı Yalova Temsilciliği İlk Toplantısını Yaptı Jandarma Asayiş Vakfı Yalova Temsilciliği İlk Toplantısını Yaptı

DENİZ AKKAYA!'DAN 'HAMİLE' PAYLAŞIMI 

X hesabından sık sık açıklamalarda bulunan Deniz Akkaya, son olarak; "Hayat bir mucize. Bir süre sosyal medyadan uzak kalmak için harika bir sebep. Belki bu kez erkek bebek geliyordur" paylaşımını yaptı.

Deniz Akkaya'nın 'Hamile' paylaşımı kafaları karıştırdı! Herkes aynı soruyu sordu - 1. Resim


Deniz Akkaya'nın 'hamile' paylaşımının ardından akıllara 'Bebek mi bekliyor' sorusunu getirdi. Sosyal medyaya ara vereceğini belirten Deniz Akkaya, açıklamasından kısa süre sonra sosyal medya hesabından birçok paylaşımda bulunarak, aktif olarak kullanmaya devam etti.

Deniz Akkaya'nın 'Hamile' paylaşımı kafaları karıştırdı! Herkes aynı soruyu sordu - 2. Resim