GÜNDEM

Becao: "Fenerbahçe İçin Her Zaman Hazırım"

Fenerbahçe'nin Brezilyalı stoperi Rodrigo Becao, takımının galibiyetine katkı sağladığını ve her an maça hazır olabilmek için çalıştığını ifade etti.

Abone Ol

"Hazırlığımı Sürdürüyorum" 

26 Eylül 2024 tarihinde gerçekleşen UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin sahasında Belçika ekibi Union Saint-Gilloise'yi 2-1 mağlup ettiği maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Becao, "Ben fırsat gelince hazır olmak için çalışıyorum, çalışmalarımı sürdürüyorum. Bugün takımıma yardım ettiğim için mutluyum. Bu durumda kazanan Fenerbahçe oluyor" dedi.

Becao, derbi mağlubiyetine ilişkin yorumlarda bulunarak, "Herkesin kendi fikri var. Takım olarak kaybediyoruz, genele bakmak gerekiyor. Derbiyi kaybettiğimizde savunmada hatalar vardı, sahada değildim ama olmak isterdim. Daha iyi bir savunma yapmalıydık" şeklinde konuştu.

"Fiziksel Olarak İyi Hissediyorum"

Union Saint-Gilloise karşısındaki performansı hakkında bilgi veren Becao, "Kendimi fiziksel olarak iyi hissediyorum ve her zaman kendimi hazır tutuyorum. Kimin oynayacağı hocamızın kararı. Bugün takımıma yardım ettiğim için mutluyum" ifadelerini kullandı.

Stoper hattının her maçta değişmesi ile ilgili olarak da, "Stoper ikilisi sürekli değişiyor çünkü takımda çok fazla kalite ve opsiyon var. Forma şansı geldiğinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz" dedi.