İkas Eyüspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Berke Özer'in bonservis sürecini ve Fenerbahçe kritiğini detaylıca açıkladı. Berke Özer'in eski kulübü Portimonense ile bonservis haklarının tamamı için anlaştıklarını ve kalan %20'yi de aldıklarını ifade eden asbaşkan, Fenerbahçe'nin pay sahibi olduğunu da duyurdu.

FENERBAHÇE %40 PAY ALACAK

"Berke Eyüpspor'un sözleşmeli oyuncusu. Dün itibarıyla Portimonense'nin yüzde 20 payı vardı. Onlarla anlaştık ve artık o yüzde 20 payı da aldık. Şu an Berke'nin yüzde 60'ı Eyüpspor'da, yüzde 40'ı da Fenerbahçe'de. Sezon sonunda menfaatimiz doğrultusunda bir teklif gelirse değerlendireceğiz."

İstanbul'da mart ayının zam şampiyonu beli oldu: Fiyatı yüzde 60 arttı İstanbul'da mart ayının zam şampiyonu beli oldu: Fiyatı yüzde 60 arttı
SON DAKİKA | Galatasaray'da Berke Özer için karar verildi! Sinkaflı video  ortaya çıkınca... - Galatasaray - Spor Haberleri