Mert Günok: "3 Puan Çok Önemli"

Kaleci Mert Günok, Eyüpspor'un oyununu değerlendirerek, "Bugün karşımızda top oynamaya çalışan ve mücadele eden bir rakip vardı. Zaman zaman bize yakışmayan anlar oldu ama 3 puan almak yoğun maç fikstürü açısından çok önemli. Geliştirmemiz gereken noktalar var. Bir penaltı pozisyonu oldu; orada niyetim dokunmak değildi. Üç günde bir maç oynayacağız ve zorlu bir döneme giriyoruz" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Union SG ile Yapacağı Maç için Hazırlıklara Başladı: Derbi Mağlubiyeti Sonrası Moral Arayışı! Fenerbahçe, Union SG ile Yapacağı Maç için Hazırlıklara Başladı: Derbi Mağlubiyeti Sonrası Moral Arayışı!

Milot Rashica: "Galibiyet İçin Çalıştık"

Milot Rashica, 3 puanı kazandıkları için mutlu olduğunu belirterek, "Geçen hafta kaybedilen 2 puanın ardından bu galibiyet önemliydi. Gol attığım için de mutluyum. Maçı erken bitirebilirdik ama kendi işimizi zorlaştırdık. Bunun üstesinden gelmemiz gerekiyor. Taraftarımızın desteğiyle bu maçı kazandık ve devam etmemiz lazım" dedi.

Joao Mario: "Zor Bir Maçtı, Taraftarımıza Teşekkürler"

Joao Mario, taraftarların atmosferinin harika olduğunu vurguladı. "Zor bir maçtı ama iyi bir takıma karşı oynadık. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Adaptasyon sürecim iyi gidiyor; yeni bir ülke ve şehirdeyim. Hocamızın mentalitesine uyum sağlıyorum. Her maçta galip gelmek için mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

Beşiktaş, bu galibiyetle zirve yarışındaki iddiasını sürdürürken, oyuncuların motivasyonu ve performansı dikkat çekti.

Editör: YAĞMUR UHA