GÜNDEM

Beton mikseri gelin arabasının üzerine devrildi: 1 ölü!

İstanbul Kağıthane'de virajı alamayan beton mikseri gelin arabasının üzerine devrildi. Kazada, gelin arabasının önünde bekleyen bir çocuk hayatını kaybetti.

Abone Ol

Kağıthane 'de virajı alamayarak devrilen beton mikserinin gelin arabasına çarpması sonucunda gelin arabasının önünde bekleyen bir çocuk hayatını kaybetti.

Kaza, 13.30 sıralarında Kâğıthane Gürsel Mahallesi Kağıthane Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Kağıthane, Kağıthane Caddesi üzerinde ilerlemekte olan Hüseyin Toyga'nın kullandığı beton mikseri virajı alamayarak yol kenarında bekleyen gelin arabasının üzerine devrildi.

GELİN ARABASININ ÖNÜNDE BEKLEYEN ÇOCUK ÖLDÜ

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla konulan, gelin arabasının yanında bekleyen 8 yaşındaki Emin Berk Nalcı, yolda hayatını kaybetti.

BETON MİKSERİ SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Beton mikserinden yaralı olarak çıkartılan sürücü Hüseyin Toyga, polis tarafından zırhlı araçla olay yerinden uzaklaştırıldıktan sonra ambulansa alındı ve hastaneye kaldırıldı.

Polis olay yerine güvenlik şeridi çekerken olay yeri inceleme ekipleri de çalışma yaptı. Kazaya karışan araçlar olay yerinden çekici yardımıyla kaldırıldı. Polisin olayla ilgili çalışması sürüyor.