GÜNDEM

Beypazarı Belediye Başkanı'nın Korumasından Şok Eden Olay: Tartışma Sonrası Kurşun Yağmuruna Tutuldu!

Ankara'da Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap'ın koruması ve aynı zamanda yeğeni olan Kamil Kasap, bir restoranda yaşanan tartışma sonucunda iki kişiyi yaraladı. Olayın ardından gözaltına alınan Kasap, ev hapsine alındı.

Abone Ol

Olay, Bankalar Caddesi'nde dün gece meydana geldi. Kamil Kasap, restoranda karşılaştığı Serkan Damak ve Murat Köksal ile tartışmaya başladı. Tartışma sokağa taştı ve kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Kamil Kasap, üzerinde taşıdığı tabanca ile Serkan Damak ve Murat Köksal’a ateş açtı. Murat Köksal karın bölgesinden, Serkan Damak ise bacağından yaralandı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Olayın ihbar edilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Bilkent Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kamil Kasap Gözaltına Alındı

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Kamil Kasap, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Burada, ev hapsi cezasına çarptırıldı.

Kavga Anı Kameralara Yansıdı

Olay anı, çevredeki bir kişinin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, tabancayla yaralanan iki kişi ve çevredekilerin müdahalesi yer aldı. Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bu görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Gökçek, tartışmanın seçim öncesi verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle çıktığını öne sürerek, Kamil Kasap’a verilen ev hapsi kararına tepki gösterdi.