GÜNDEM

Bu kareden sonra olanlar oldu! Ünlü model dalgalara kapıldı

Kaliforniya'da okyanus kenarında fotoğraf çekimi yapan Rus model Kate Loshkareva dev dalgalara kapıldı. Kayalıklara çarpan Kate Loshkareva, helikopterle hastaneye kaldırıldı. Ünlü model, taburcu edilmesinin ardından "Bella Hadid gibi olmak istedim ancak Titanik'teki Jack gibi oldum" açıklamasında bulundu.

Abone Ol

Rus model Kate Loshkareva, Kaliforniya'da deniz kenarında fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Çekimler esnasında dev dalgalar nedeniyle dengesini kaybeden Kate Loshkareva, suya düşerek kayalıklara çarparak yaralandı.

DALGALARA KAPILIP KAYALIKLARA ÇARPTI

Rus model Kaliforniya'da deniz kenarında fotoğraf çekimi yaptığı sırada dev bir dalganın ortasında kaldı. Dengesini kaybederek sürüklenen model kayalıklara çarpıp yaralandı. Modelin bir arkadaşı yaşadığı kaza sonrası modelin helikopterle hastaneye kaldırıldığını söyledi. Fakat ciddi bir şekilde yaralanmadığı için hemen taburcu edildiğini söyledi.

Yaşadığı kaza sonrası Instagram'dan bir paylaşım yaparak sağlık durumunu iyi olduğunu söyleyen model "Bella Hadid gibi olmak istediğini fakat Titanik'teki Jack gibi oldum" dedi.