GÜNDEM

Bu yönünü çok az kişi biliyor!

Ebru Cündübeyoğlu Arka Sokaklar dizisine Candan Ceydanlı rolüyle dahil oldu. Başarılı oyuncu Arka Sokaklar'ın Candan Ceydanlı'sı olarak ekran macerasını sürdürürken, Ebru Cündübeyoğlu'nun bir yönünü çok az kişi biliyor.

Abone Ol

Pek çok ünlü isim katılmış olduğu yarışmalarla hayatlarımıza dahil oldular. Kimileri bu yarıştıkları alanlarda kariyerlerini sürdürüp daha sonra farklı kulvarlara geçse de, bazı isimler doğrudan farklı alanlarda bir profesyonel kimlik kazandılar. O isimlerden bazılarını haberimizde derledik.

1 - BURCU ESMERSOY

1997 yılında Türkiye 4. güzeli seçilen Burcu Esmersoy, Türkiye'nin ilk kadın spor spikeri olarak basın-medya alanında bir kariyer elde etti. İlerleyen süreçte hayatına oyunculuk da girdi.

2 - ÖZGÜR ÇEVİK

Akademi Türkiye yarışmasıyla tanınan Özgür Çevik, Yabancı Damat dizisiyle şöhreti yakaladı. Oyunculuk alanında zamanla profesyonelleşen Çevik'in kariyerinde müzik hiç gitmedi ama oyuncu kimliği daima ön planda kaldı.

3 - GİZEM HATİPOĞLU

Var Mısın Yok Musun yarışmasıyla tanınan Gizem Hatipoğlu, bu yarışma sonrasında sunuculuk yapmaya başladı.

5 - EBRU CÜNDÜBEYOĞLU

1993 yılında Türkiye 4. güzeli seçilen Ebru Cündübeyoğlu, kariyerine hem oyuncu hem de sunucu olarak başladı. Ancak oyunculukta ilerlemeyi tercih eden sanatçı, tiyatro sahnesine de çıkmaya başladı. Halen profesyonel bir tiyatro oyuncusu olan sanatçı, dizi ve filmlerde de profesyonel olarak rol almaya devam ediyor.