iç-182

Buz hokeyine dikkati çekmek için İstanbul'dan gelen buz hokeyi sporcuları, gölde performanslarını sergiledi.Trabzon Maçka'da ise Altındere Vadisi, etkili olan yağış sonrası beyaza büründü. Bölgede bulunan şelaleler de karla kaplandı.

Ağrı’nın Diyadin ilçesinde soğuk havanın etkisiyle Murat Kanyonu’ndaki kayalıklarda metrelerce uzunlukta buz sarkıtları oluştu.

Ağrı'nın Hamur ilçesinde ise soğuk hava etkili oldu. Kent beyaza büründü.

Narin Güran'ın arkadaşları baskı mı görüyor? Bakanlığın raporunda ilgi çekici ayrıntılar Narin Güran'ın arkadaşları baskı mı görüyor? Bakanlığın raporunda ilgi çekici ayrıntılar

Atlı kızak ve Eskimo usulü balık avcılığıyla gündeme gelen, araç ve lastikleri kış koşullarında test etmek isteyen otomotiv şirketlerinin tercih ettiği Çıldır Gölü, buz hokeyi sporcuları için antrenman sahası oldu.

Buz hokeyine dikkati çekmek için İstanbul'dan gelen buz hokeyi sporcuları, kışın 123 kilometre karelik alanı tamamen donan Çıldır Gölü'nde performanslarını sergiledi.

Artistik buz pateni sporcuları, Kars-Ardahan sınırlarındaki yüzeyi donan Çıldır Gölü'nde gösteri yaptı.

İlk olarak gölün donan yüzeyindeki karları temizleyip kendilerine alan açan sporcular, kıyafetlerini giyip hava sıcaklığının sıfırın altında 10 dereceye kadar düştüğü bölgede artistik buz pateni gösterisi yaptı.

Editör: UHA HABER MERKEZİ