GÜNDEM

Çağatay Akman'ın şiddet davası görüldü: Beraat kararı çıktı!

Eski sevgilisini darp ettiği iddiasıyla yargılanan şarkıcı Çağatay Akman'ın davası bugün görüldü. Mahkeme, Çağatay Akman'ın müşteki sanıklar Öykü Uslu ve Furkan Ayaz'a yönelik ‘tehdit' suçunu işlediği sabit olmadığı gerekçesiyle beraatına, diğer tüm suçlar yönünden tarafların karşılıklı şikayetlerinden vazgeçtikleri gerekçesiyle de davanın düşmesine hükmetti.

Abone Ol

Şarkıcı Çağatay Akman'ın eski sevgilisi Öykü Uslu'nun kapısına dayandığı ve kendisini uzaklaştırmaya çalışan arkadaşı Furkan Ayaz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılandığı dava bugün görüldü. Çağatay Akman'ın ‘Tehdit' suçunu işlediği sabit olmadığı gerekçesiyle beraatına, Çağatay Akman beraat etti. 

ÇAĞATAY AKMAN ŞİDDET DAVASINDAN BERAAT ETTİ 

Şarkıcı Çağatay Akman'ın, 23 Temmuz 2021'de eski sevgilisi Öykü Uslu'nun evinin önüne gittiği ve Uslu'nun bu durumu arkadaşı olan Furkan Ayaz'a haber vermesi üzerine uzaklaşmak istemeyerek ikisini de darp ettiği iddiasına ilişkin görülen dava, karara bağlandı. İstanbul 50. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya müşteki sanık Çağatay Akman ve tarafların avukatları hazır bulundu.

ÇAĞATAY AKMAN KARŞI TARAFTAN ŞİKAYETÇİ OLMADI 

Cumhuriyet Savcısı ayrıca, Çağatay Akman'ın Öykü Uslu ve Furkan Ayaz'a yönelik ‘tehdit' suçunu işlediğine dair kamu davası açılmışsa da, suçun işlendiğine dair yeterli delil elde edilemediği gerekçesiyle beraat kararı verilmesini istedi.