Sinemada ve televizyonda pek çok önemli projede rol alan ve Çalıkuşu'nun Feride'si olarak akıllarda yer edinen sanatçı Aydan Şener, yeni bir çalışmaya imza attı. Bir kitap yazan Aydan Şener, gerçekleştirilen kitap lansmanında sevenleriyle bir araya gelip fotoğraf çektirdi.

Etkinlik öncesi açıklamada bulunan Şener, deneyim ve gözlemlerini kadınlarla paylaşmak amacıyla kitabı çıkarmaya karar verdiğini söyledi.

Kimse tahmin etmiyordu! İsrail çağrı cihazlarını böyle patlatmış! Kimse tahmin etmiyordu! İsrail çağrı cihazlarını böyle patlatmış!

Kitaba dair çok olumlu geri dönüşler aldığını aktaran sanatçı, "Çok memnunum. İyi ki çıkarmışım. Benim için çok önemli. İlk defa böyle bir şey yaptım. Kalıcı olması açısından da benim için çok değerli bu kitap. Her zaman çok önemli bir yeri olacak benim için." dedi.

Kitapla oldukça yoğun olduğunun altını çizen sanatçı, "Bir yandan tiyatro devam ediyor. Üç Kız Kardeş dizisi vardı, yeni bitti. Bundan sonra da seveceğim bir rol olursa dizilerde ve filmlerde seyircimle buluşmak istiyorum." diye konuştu.

Editör: UHA HABER MERKEZİ