1998-1999 yıllarında yayınlanan "Çarli" adlı dizide "Cilvenaz" karakterini canlandıran Mine Çağlar Kondu, uzun süredir gözlerden uzak bir hayat sürüyor.

'Çarli' dizisinin Cilvenaz'ı dünyaevine girdi! Yıllar sonraki hali herkesi şaşırttı - Sayfa 2

Çarli sonrası birkaç dizide rol alan ve şimdilerde veteriner hekimlik yapan Mine Çağlar Kondu, dünyaevine girdi. Ünlü isim, sevgilisi Sertaç Sevim ile sade bir nikah töreniyle evlendi. Kondu, mutlu gününden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Galata Kulesi Filistin bayrağı ile aydınlandı! Vatandaşlar ve turistlerden büyük ilgi Galata Kulesi Filistin bayrağı ile aydınlandı! Vatandaşlar ve turistlerden büyük ilgi
'Çarli' dizisinin Cilvenaz'ı dünyaevine girdi! Yıllar sonraki hali herkesi şaşırttı - Sayfa 3

Sosyal medyada “Hayırlı olsun”, “Çok yakışıyorsunuz”, “Allah mutluluğunuzu daim etsin”, “Çok çok mutlu olun” gibi yorumlar yapıldı. Mine Çağlar Kondu, Çarli dizisinden sonra "Sıcak Saatler", "Mavi Düşler" ve "Ayşecik" gibi projelerde de rol aldı.

'Çarli' dizisinin Cilvenaz'ı dünyaevine girdi! Yıllar sonraki hali herkesi şaşırttı - Sayfa 4

YENİ MESLEĞİ ŞAŞIRTMIŞTI

Çarli İş Başında dizisinin seksi güzeli Cilvenaz'ı güzelliği ile yıllara meydan okuyor. Şimdilerde 47 yaşında olan Mine Çağlar Kondu, oyunculuğu bıraktıktan sonrankendine bambaşka bir yol çizdi. Kondu, değişimi ve yeni mesleği ile şaşırttı.

'Çarli' dizisinin Cilvenaz'ı dünyaevine girdi! Yıllar sonraki hali herkesi şaşırttı - Sayfa 5

"Lisede Fransız okulunda okurken Amerika'ya gittim. Fakat lise bittikten sonra bazı ailevi durumlardan dolayı Türkiye'ye dönmek zorunda kaldım. O sırada Üniversite sınavına iyi hazırlanamamıştım ve bir yıl boşluğum vardı.

'Çarli' dizisinin Cilvenaz'ı dünyaevine girdi! Yıllar sonraki hali herkesi şaşırttı - Sayfa 6

Gazetede Yargıcı'nın 'Yeni yüzler arıyoruz' ilanını gördüm. Arkadaşlarımın ısrarı ile seçmelere girdim ve markanın modeli oldum.

'Çarli' dizisinin Cilvenaz'ı dünyaevine girdi! Yıllar sonraki hali herkesi şaşırttı - Sayfa 7

Ajansa yazıldım. 18 yaşımda fotomodellik yapıp ve reklam filmlerinde oynuyordum. Boy olarak uygun olmadığımdan podyumda yürümedim. Ardından İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi'ni kazandım. 'Çarli İş Başında', modellikten bağımsız olarak bana geldi. Dizinin yapımcısı Burçin Özdemir, beni spor salonunda gördü.

'Çarli' dizisinin Cilvenaz'ı dünyaevine girdi! Yıllar sonraki hali herkesi şaşırttı - Sayfa 8

Yanıma gelip 'Yüzünüz tanıdık geliyor. Oyunculuk yapıyor musunuz' diye sordu. Üniversitede ikinci sınıftaydım ve sadece reklamlarda oynuyordum. Amacım da oyunculuk değildi.

'Çarli' dizisinin Cilvenaz'ı dünyaevine girdi! Yıllar sonraki hali herkesi şaşırttı - Sayfa 9

Burçin'e 'Bir ajansım var, görüşürsünüz' dedim ve her şey öyle başladı. Dizinin o kadar çok televizyonda tekrarları yayınlandı ki insanların aklında kaldım."

'Çarli' dizisinin Cilvenaz'ı dünyaevine girdi! Yıllar sonraki hali herkesi şaşırttı - Sayfa 10

Mine Çağlar Kondu, "Çarli İş Başından" sonra birkaç dizide daha ekrana gelmeye devam ediyor "Setimiz çok güzeldi ama çok zorlanıyorduk. Çekimler hafta sonları oluyordu ve gece yarılarına kadar sürüyordu. 'Çarli' bitmeden başka dizi teklifleri geldi. Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ'un başrolündeki 'Sıcak Saatler'de gazeteciyi canlandırdım. Osman Sınav'ın çektiği 'Mavi Düşler'de oynadım. Günlük dizi 'Ayşecik'te Alman öğretmen Helga'yı canlandırdım."

'Çarli' dizisinin Cilvenaz'ı dünyaevine girdi! Yıllar sonraki hali herkesi şaşırttı - Sayfa 11

TANINIYOR OLMAKTAN ÇOK HOŞNUT OLMADIM

Mine Çağlar Kondu, üniversiteye giderken tanınıyor olmanın dezavantaj olduğunu anlatmıştı: Çarli'den sonra bir yere gidiyordum hemen çocukların ilgisini çekiyordum. Tanınıyor olmaktan çok hoşnut değildim. Benim amacım ünlü olmak ve bu işlerden çok paralar kazanmak değildi. Bir şekilde bu işlere girdim ve sevdim de... Ama her zaman amacım kendi mesleğimi yapmaktı. Bir yerde röportajım çıkıyordu, okulda herkes bakıp arkamdan konuşuyordu.

'Çarli' dizisinin Cilvenaz'ı dünyaevine girdi! Yıllar sonraki hali herkesi şaşırttı - Sayfa 12

'Sıcak Saatler' pazar geceleri çekiliyordu. Ertesi gün hiç uyumadan sabahın köründe okula giderdim. Bazen set makyajımı silemezdim. Bu sefer 'boya küpüne düşmüş' diye arkamdan konuşurlardı. Makyajsız giderdim, 'makyajsız da güzel değilmiş' derlerdi. Kendiniz gibi olmamak ve her yerde rahat olamama gibi bir durum vardı. Ondan çok da keyif alamadım."

'Çarli' dizisinin Cilvenaz'ı dünyaevine girdi! Yıllar sonraki hali herkesi şaşırttı - Sayfa 13

Kondu, "Bu kadar emek vermişken oyunculukta hiç mi ilerlemek istemediniz?" sorusuna şu yanıtı vermişti "Okulun 4'üncü sınıfındaydım. Çok zorlanmaya başlamıştım. Okulla birlikte bu meslek yürümüyordu. Birini seçmem gerekiyordu. Daha uzun yapacağım mesleği seçtim ve veteriner oldum."

'Çarli' dizisinin Cilvenaz'ı dünyaevine girdi! Yıllar sonraki hali herkesi şaşırttı - Sayfa 14

KENDİ KLİNİĞİMDE AMELİYATLAR YAPIYORUM

Mine Çağlar Kondu, 1 köpeği ve 2 kedisiyle İstanbul'da yaşıyor. Ayrıca veteriner kliniğinde hastalarına bakıyor "2006 yılından beri Vetelite adında bir kliniğim var. Benim dışında başka ekip arkadaşlarım da çalışıyor. Ben değişik alanlarda cerrahi eğitimleri aldığım için daha çok ameliyat yapıyorum. Haftanın yüzde 90'ı hayvan ameliyatı ile geçiyor. Yumuşak doku cerrahi uzmanıyım. Avrupa'da da yapıyorum bunu.

Amerika'da da denklik üzerine bir eğitim aldım. Hayvanlarda fizik tedavi uzmanlığım var. Oyunculuktan çok iyi para kazanıyordum. Mezun olup doktor olunca daha düşük fiyatlara istediğim işi yaptım. Veteriner hekimlik de şimdinin popüler mesleği."

Editör: UHA HABER MERKEZİ