Çaykur Rizespor ile Kasımpaşa arasında oynanan Süper Lig karşılaşması, 1-0'lık skorla Kasımpaşa'nın galibiyetiyle sonuçlandı. Maç boyunca yaşanan VAR iptalleri ve kaçan fırsatlar, maçın heyecanını artırdı. İşte bu çekişmeli mücadelenin detayları.

Çaykur Rizespor 0-1 Kasımpaşa: Trendyol Süper Lig 4. Haftasında Kasımpaşa'nın İlk Galibiyeti

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Çaykur Rizespor, evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Mücadele, Kasımpaşa’nın 1-0’lık galibiyetiyle sona erdi. İşte karşılaşmanın detayları:

MAÇTAN KISA ÖZET

Çaykur Rizespor, 10. dakikada Mocsi’nin attığı golle öne geçti. Ancak VAR incelemesi sonrasında gol ofsayt nedeniyle iptal edildi. Rizespor’un ikinci golü de VAR tarafından iptal edildi. Kasımpaşa’nın tek golü ise 6. dakikada Ben Ouanes’in ayağından geldi.

Maçtan Dakikalar

İlk Yarı

6. Dakika: Kasımpaşa’dan Ben Ouanes’in attığı gol, maçtaki tek gol olarak kaydedildi.
10. Dakika: Çaykur Rizespor’dan Mocsi’nin attığı gol, VAR incelemesi sonucu ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.
28. Dakika: Rizespor’dan Sowe’un bulduğu ikinci gol, VAR incelemesinden sonra iptal edildi.

52. Dakika: Çaykur Rizespor’dan Muhammet Taha Şahin’in kullandığı serbest vuruşta Hojer’in sert şutu, defansa çarpıp kornere çıktı.
62. Dakika: Rizespor’un sol çaprazdan Altin Zeqiri’nin ortasında David Akintola’nın kafa vuruşu, Kasımpaşa kalecisi Andreas Gianneiotis tarafından çıkarıldı.
72. Dakika: Kasımpaşa’dan Rodrigues’in ortasında Ben Ouanes’in kafa vuruşu, hakem Ali Şansalan tarafından ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.
90+7. Dakika: Rizespor’dan Muhammet Taha Şahin’in ortasında Ali Sowe’un kafa vuruşu, kaleci Andreas Gianneiotis tarafından kurtarıldı.

MAÇ SONUÇLARI

Gol: Ben Ouanes (Kasımpaşa) - 6. Dakika
Sarı Kartlar: David Akintola (Çaykur Rizespor), Nicholas Opoku, Claudio Neto, Cafu (Kasımpaşa)
Kasımpaşa, bu galibiyetle Süper Lig’deki ilk üç puanını elde etti ve puanını 5’e yükseltti. Çaykur Rizespor ise 4 puanda kaldı ve teknik direktör İlhan Palut yönetiminde ikinci mağlubiyetini yaşadı.

Kasımpaşa’nın teknik sorumlu Barış Kanbak, maç sonrası takımının performansından memnun kaldığını ifade etti. Çaykur Rizespor ise daha iyi bir performans sergilemek için çalışmalara devam edecek.

Tekirdağ'da Şok Gelişme: Sıla Bebeğin Annesi 2,5 Ay Önce Cezaevinden Serbest Kalmış! Tekirdağ'da Şok Gelişme: Sıla Bebeğin Annesi 2,5 Ay Önce Cezaevinden Serbest Kalmış!

Takım Kadroları

Çaykur Rizespor:

Kadro: Gökhan Akkan, Muhammet Taha Şahin, Attila Mosci, Khusniddin Alikulov (Mithat Pala dk. 87), Casper Hojer, İbrahim Olawoyin, Giannis Papanikolaou, Babajide Akintola, Dal Varesanovic (Altin Zeqiri dk. 46), Martin Michev (Amir Hadziahmetovic dk. 74), Ali Sowe
Yedekler: Tarık Çetin, Halil İbrahim Pehlivan, Seyfettin Anıl Yaşar, Emrecan Bulut, Muhamed Buljubasic, Eray Korkmaz, Habil Özbakır
Teknik Direktör: İlhan Palut

Kasımpaşa:

Kadro: Andreas Gianneiotis, Claudio Neto, Nicholas Opoku, Yasin Özcan, Kevin Manuel Rodrigues, Gökhan Gül, Loret Sadiku (Cafu dk. 77), Haris Hajradinovic (Kenneth Omeruo dk. 90+6), Aytaç Kara (Sadık Çiftpınar dk. 88), Ben Ouanes, Mamadou Fall
Yedekler: Erdem Çetinkaya, Yaman Suakar, Ali Emre Yanar, Taylan Utku Aydın, Yunus Atakaya, Ege Albayrak, Ali Demirel
Teknik Sorumlu: Barış Kanbak

Editör: UHA HABER MERKEZİ