Fenerbahçe'ye PFDK'dan Şok Ceza! Derbi Öncesi Kritik Karar Açıklandı Fenerbahçe'ye PFDK'dan Şok Ceza! Derbi Öncesi Kritik Karar Açıklandı

Rol aldığı yapımlardaki başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren Nilperi Şahinkaya, özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşuluyor. 

01Nilperi Şahinkaya

İlk oyunculuk deneyimini okul yıllarında 'Deniz Yıldızı' (2009-2010) ile yaşayan Nilperi Şahinkaya, yaklaşık dört yıldır birlikte olduğu heykeltıraş sevgilisi Emre Yusufi ile mutlu bir birliktelik sürdürüyor.

02Nilperi Şahinkaya

Sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan Nilperi Şahinkaya, cesur pozlarıyla ve güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekiyor. 

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

03Nilperi Şahinkaya

Magazin gündeminden düşmeyen Şahinkaya, bu kez sosyal medya hesabından peş peşe paylaştığı pozlarla gündem oldu. Şahinkaya'nın o pozları içerisindeki bir fotoğrafı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. 

04Nilperi Şahinkaya

İÇ ÇAMAŞIRIYLA ÜTÜ MASASINA POZ VERDİ

05Nilperi Şahinkaya

İç çamaşırıyla ütü masasının üzerine uzanan Şahinkaya'nın o halleri takipçilerinde büyük şaşkınlığa uğrattı. Ünlü oyuncu nun paylaşımına; "Ütü masalı", "Ütü peri", "Çok iyi çok", "Uçan prenses" gibi yorumlar geldi. Instagram hesabında büyük bir takipçi kitlesi bulunan Şahinkaya'nın bu paylaşımına binlerce beğeni yağdı. 

Editör: UHA HABER MERKEZİ