Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat KurumAK Parti Malatya Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'ndaki konuşmasında, ülkenin 72 noktasında meydana gelen ve vatandaşları endişeye sevk eden yangınlar nedeniyle geçmiş olsun dileklerini iletti.

"DUYARLI OLALIM"

Chelsea'nin Victor Osimhen Hamlesi: Galatasaray İçin Büyük Kazanç Fırsatı! Chelsea'nin Victor Osimhen Hamlesi: Galatasaray İçin Büyük Kazanç Fırsatı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün sıcak ve rüzgar uyarısının devam ettiğini belirten Kurum, "Aşırı sıcaklar, ufak bir ihmalsizlik yeni yangınlara da sebebiyet verebilir. Tüm vatandaşlarımızdan bu konuda çok duyarlı olmalarını rica ediyorum." diye konuştu.

"HASAR TESPİT ÇALIŞMALARIMIZ BAŞLADI"

Yangınla ilgili gelişmeleri Bakanlık olarak sahadan takip ettiklerini bildiren Kurum, şöyle devam etti: "Bakanlık olarak, tüm ekiplerimizle sahadayız, gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Yangınların kontrol altına alındığı noktalarda hasar tespit çalışmalarımız başladı. Afetten evleri etkilenen vatandaşlarımız müsterih olsunlar, hızlıca tespitleri yapacağız, yaraları süratle saracağız. Dün nasıl yangınlarda, sellerde, depremlerde kardeşlerimizin yanında olduysak, yine milletimizin her anında, hep yanında olacağız."

"YENİ DÖNEMDE GÜÇLÜ HAZIRLIĞI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Malatyalılara mesajı şöyle: Sabri Bey ziyaretimdeydi, kendisiyle Malatya'yı konuştuk, bunların yürütmesiyni yaptık. Malatya'yı ziyaret ederek yeni dönemin adımlarını sizlerle beraber atacağız. Sizlerden beklentilerim var. Artık yeni dönemde kongrelerle birlikte güçlü hazırlığı gerçekleştireceğiz, sizlere olan inancım, güvenim tamdır, Malatya'ya olan güvenim tamdır."

Editör: UHA HABER MERKEZİ