GÜNDEM

Ceyda Ateş'i üzen haber!

Ünlü oyuncu Ceyda Ateş'in eşi Buğra Toplusoy'un kardeşi Mehmet Toplusoy iddiaya göre, gittiği bir mekanda güvenlik tarafından darp edildi. Ceyda Ateş'in kayınbiraderi Mehmet Toplusoy, söz konusu kişiden şikayetçi oldu.

Abone Ol

Ceyda Ateş'in eşi, ünlü bir giyim markasının sahibi olan Toplusoy ailesinin oğlu. Buğra Toplusoy'la evlendikten sonra cemiyete geçiş yapan Ceyda Ateş, Amerika'da yaşamaya başlamıştı. Ceyda Ateş'in kayınbiraderi, yaşadığı bir kavgayla gündeme geldi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; 6 Temmuz tarihinde Beşiktaş'ta yaşanan olayda iddiaya göre işletmenin kapısında bulunan bir çalışan, "sakin eğlenin" uyarısında bulundu. DJ kabinine yakın bir yerde eğlenen Mehmet Toplusoy'un yanına gelen işletme çalışanı, "Ben seni az önce uyarmadım mı?" deyip küfürler savurdu.

Bu sırada ikili arasında arbede yaşandı. Bu anlarda diğer çalışanlar, Mehmet Toplusoy'un arkadaşlarını tutarak duruma müdahale etmelerine izin vermedi. Tartışma sırasında güvenlik görevlisi, iddiaya göre Toplusoy'u boğazından tutarak yere yatırdı ve yumruklamaya başladı.

Aldığı darbeler sonucu bayılan Toplusoy, kendisine geldiğinde mekan dışında arkadaşlarının yüzüne buz tuttuğunu gördü. Toplusoy, en yakın hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Hastanede tedavi altına alınan genç adamın yüzünde üç adet kemiğin kırıldığı tespit edildi. Toplusoy, hastane polisleri aracılığıyla kendisini darp eden güvenlik görevlisi D.K. hakkında şikayetçi oldu.

Gözaltına alınıp ifadesi alınan ve adliyeye götürülen şüpheli D.K., çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

7 yıl hapsi isteniyor

Savcılık soruşturma sonunda D.K. hakkında 'Kasten Yaralama' ve 'Hakaret' suçları kapsamında 7 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. Şüpheli ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.