CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bu sözleri gölge genel başkan denilen İmamoğlu etkisiyle mi söyledi? Zira Cumhurbaşkanı Erdoğan İtalya'dan dönerken uçakta "orada belli ki birilerinin etkisi altında kaldılar" ifadesiyle bu duruma dikkat çekmişti.

"SUÇ ORTAĞI" GERİLİMİ HAFİFLEDİ

Aslında Özgür Özel, "suç ortağı" ifadesiyle Cumhur İttifakı'na yönelik kabul edilemez bir eleştiri yaptığının da farkında. Zaten ben o ifadeyi kriminal olarak değil ekonomi anlamında söyledim sözleriyle de ortamı yumuşatmaya çalıştı.

ÖZEL, ERDOĞAN-BAHÇELİ'Yİ ARADI

Diyarbakır’da Öğretmenden Kahramanlık: Heimlich Manevrası ile Öğrencinin Hayatı Kurtarıldı! Diyarbakır’da Öğretmenden Kahramanlık: Heimlich Manevrası ile Öğrencinin Hayatı Kurtarıldı!

Burada dikkat çekici olan bir başka gelişmeyse CHP Genel Başkanı Özel'in bayram vesilesiyle hem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hem de MHP Genel Başkanı Bahçeli'yi telefonla aramasıydı.

NORMALLEŞME NASIL OLACAK?

Belli ki Özgür Özel, yaptığı "suç ortağı" açıklamasıyla yakaladığı rüzgarı kaybetme endişesi yaşıyor. Zira saraçhane medyası bu durumu Cumhur İttifakı'nın parçalama, normalleşme sürecini akamete uğratma hamlesi olarak kullandı. Ama hepsi duvara tosladı.

CHP LİDERİ PİŞMAN MI OLDU?

Tıpkı Bahçeli gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan da Cumhur İttifakı'nın yoluna devam ettiği mesajını verdi. Ve yapılan açıklamalara bakılırsa Özel de "suç ortağı" açıklamasından derin bir pişmanlık duyuyor.

Editör: UHA HABER MERKEZİ