GÜNDEM

CHP'de gerginlik! Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu araçları iade etti

CHP’de eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na tahsis edilen araçların iadesi, partide tartışmaları alevlendirdi. Korumalarının yemekleri kesilen Kılıçdaroğlu, bu duruma tepki göstererek makam araçlarını iade etti. CHP ise olayın Kılıçdaroğlu’nun kendi isteğiyle gerçekleştiğini belirtti.

Abone Ol

CHP'de yeni bir gerilim dalgası büyüyor. Eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na tahsis edilen makam araçlarının geri istendiği iddiaları, partideki tartışmalara farklı bir boyut ekledi. Kılıçdaroğlu’nun korumalarının yemek​ düzenlemelerinin kesilmesiyle başlayan rahatsızlığı, makam araçlarını iade etmesiyle sonuçlandı.

KENDİ İSTEĞİYLE İADE ETTİ

CHP'den konuya dair yapılan açıklamada ise, araçların Kılıçdaroğlu’nun kendi isteği doğrultusunda iade edildiği belirtildi.

Açıklamada şöyle denildi: "7. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, Genel Merkezimiz tarafından sağlanan 2 aracın geri istendiği yönünde basında yer alan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Söz konusu 2 araç, Genel Merkezimizin bir talebi olmaksızın iade edilmiştir"

"ENGELLENMESİ İNCİTİCİ"

CHP'li Levent Gök, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: "Yanlışlar 1- 7.Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu​ Yüksek Derecede kendisine tahsis edilen korumalarının yemekleri Genel Merkezce kaldırılınca makam araçlarını da iade etmiş.Yemek önemli değil ama engellenmesi incitici. Şık olmamış."

"KUL HAKKI YİYENLERİN KURSAĞINDAKİ HARAMI KESİN"

Kemal Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinenEre n Erdem de, Gök'ün açıklamasını alıntılayıp şu ifadeleri kullandı: "CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çubuk’ta, Artvin’de ölümün eşiğinden dönmüş, ve canıyla sınanmasına sebep olan yürüyüşünden geri adım atmamış bir isimdir.

Koskoca CHP Genel Merkezinin, bu olayları yaşamış bir Genel Başkanının CANINI KORUYAN “korumalarının yemeğini kesmesi” utanç duyulması gereken bir konudur! Yemekten bahsediyoruz! Ve korumalar devlet memuru polislerimiz!

Onların canıyla Kemal beyi korurken yediği 2 lokma yemeğin lafını yapana kadar, NEPOTİZM ile şişene kadar akraba talükatını CHP belediyelerine yerleştirip, kul halkı yiyenlerin kursağındaki haramı kesin!!!!!! Bu utanç dolu kararın sebebi nedir?"