Skandallarla gündeme gelen Adalar Belediyesi bu kez tecavüz olayıyla sarsıldı. Adalar Belediyesi'nin veteriner bölümünde yeni çalışmaya başlayan N.C. adındaki kadın memur, aynı bölümde çalışan Ö. S. tarafından cinsel saldırıya maruz kaldı. Tecavüz olayı iddiaya göre şu şekilde gerçekleşti; Ö.S. adlı erkek çalışan işe yeni başlayan kadın memurun içeceğine ilaç koydu.

Kendinden geçen kadın, Ö.S'nin tecavüzüne maruz kaldı. Skandal olay sonrasında Ö.S. tacizlerine devam ederek tehditlerde bulundu. Belediye yönetimine yaşadıklarını anlatmasına rağmen herhangi bir sonuç alamayan talihsiz kadın, tacizlerin devam etmesi ve tehditlerin de dozunun artması sonrası soluğu savcılıkta aldı. Adalar Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Meriç Aral ve Serkan Keskin’in Duygusal Anları: 3 Ertelemenin Ardından Nikahları Gerçekleşti! Meriç Aral ve Serkan Keskin’in Duygusal Anları: 3 Ertelemenin Ardından Nikahları Gerçekleşti!

2 AYRI BENZER VUKUATI VAR
Dosya üzerinde gizlilik kararı alınırken, skandalın ortaya çıkmasıyla tecavüzcü çalışanın yakalanması için arama kararı çıkarıldı. Şahıs hakkında cinsel saldırı ve tehdit olmak üzere iki ayrı dosya düzenlendiği öğrenilirken İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı konuyla alakalı soruşturma başlattı. Öte yandan Sönmez'in N. C. adlı kadına yönelik tecavüz olayının ilk olmadığı benzer suçları 2 ayrı kadına karşı daha işlediği öğrenildi.

Editör: UHA HABER MERKEZİ