GÜNDEM

Çocuklar Duymasın'ın Emine'si Melek Şahin'den itiraf: Karakter üzerime yapıştı

Ayrılsak da Beraberiz ve Çocuklar Duymasın dizisinde "Emine" karakterini canlandırmış olan Melek Şahin verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Melek Şahin, "Emine karakteri üzerime yapıştı" dedi.

Abone Ol

Bir döneme damgasını vuran yapımcılığını Birol Güven'in üstlendiği Ayrılsak da Beraberiz ve Çocuklar Duymasın dizileri izleyicinin gönlüne taht kurdu. Ayrılsak da Beraberiz ve Çocuklar Duymasın dizilerinde "Emine" karakterini canlandırmış olan Melek Şahin, hafızalarda yer edindi. Melek Şahin, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Habertürk'te yer alan habere göre; O dönemler eşi olan Necmi Yapıcı ile 'Ayrılsak da Beraberiz'de rol alan Melek Şahin, 'Emine' karakterini ilk kez bu dizide canlandırmış.

Melek Şahin; "Bazı skeçleri Birol Güven yazıyordu. 'Ayrılsak da Beraberiz' dizisinde Necmi'ye, 'Feridun Bitir' karakteri yazıldı. Birol, 'Sana da bir rol yazalım, ne yazalım' diye düşünürken 'Emine' karakterini yarattı" ifadelerini kullandı.

'Ayrılsak da Beraberiz' devam ederken Birol Güven 'Çocuklar Duymasın' projesine başladı. Melek Şahin, bu dizide de 'Emine'ye hayat verdi.

53 yaşındaki Şahin, konuyla ilgili şunları aktardı: "Birol Güven, 'Emine'yi' bu diziye de dâhil etmek istediğini söyleyince şaşırdım. İlk önce erteledik. Çünkü seyircide bu kabul görmeyebilirdi. Sonra karar değiştirdik ve 'Emine', 'Çocuklar Duymasın'a güzel bir renk kattı. 'Ayrılsak da Beraberiz'in setinden çıkıp 'Çocuklar Duymasın'ın setine gidiyordum. Televizyonda bir ilkti sanırım; bir karakterin aynı dönemde iki dizide var olması.

Birol Güven, Türk aile yapısını çok güzel gözlemleyerek, kalemiyle de zenginleştirdi. Her karakter kendi içerisinde ailemizden bir şey anlattı. İnsanlar kendilerinden bir şeyler buldu. Zihinlere yapışan güzel bir işe imza attık. İnsanlarla tanıştığımda 'Aaa Emine' diyorlar. Yeni nesil de beni 'Emine' olarak tanıyor"